AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 29 Ocak 2008 #305 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke en son alkol alış tarihim 2003-2004 olmasaydı
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 29 Ocak 2008 #306 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke uykum gelmemiş ve sabah erken kalkmayacak olsaydımda sohbete devam etseydim
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke uykum gelmemiş ve sabah erken kalkmayacak olsaydımda sohbete devam etseydim
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 29 Ocak 2008 #307 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke her günümüz böyle güzel geçse...Sana iyi uykular amirim...Görüşmek üzere...
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke her günümüz böyle güzel geçse...Sana iyi uykular amirim...Görüşmek üzere...
pınarkaracar Gezenbilir Fotograf Grubu Mesajlar 520 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 29 Ocak 2008 #308 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke bu sloganı heryerde söylebilsek 'Alkollü Hareket Engellemez ' ;D ;D ;D
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke bu sloganı heryerde söylebilsek 'Alkollü Hareket Engellemez ' ;D ;D ;D
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 29 Ocak 2008 #309 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke alkol militanı arkadaşın sloganları istediği yerde yankı bulsa
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke alkol militanı arkadaşın sloganları istediği yerde yankı bulsa
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 29 Ocak 2008 #310 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke iyi geceler demek zorunda olmasam iyi geceler arkadaşlar güzel saatler geçirttiğiniz için teşekkürler sevgiyle mutlu kalın (keşkeler olmadan )
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke iyi geceler demek zorunda olmasam iyi geceler arkadaşlar güzel saatler geçirttiğiniz için teşekkürler sevgiyle mutlu kalın (keşkeler olmadan )
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 29 Ocak 2008 #311 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım pınarkaracar' Alıntı: keşke bu sloganı heryerde söylebilsek 'Alkollü Hareket Engellemez ' ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Keşke Pınar hocam beni gençliğimde görseydi Ne içerdim be !!! (Görende beni eski şarapçılardan sanacak)
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım pınarkaracar' Alıntı: keşke bu sloganı heryerde söylebilsek 'Alkollü Hareket Engellemez ' ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Keşke Pınar hocam beni gençliğimde görseydi Ne içerdim be !!! (Görende beni eski şarapçılardan sanacak)
pınarkaracar Gezenbilir Fotograf Grubu Mesajlar 520 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 29 Ocak 2008 #312 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Hocam keşkelerle ,belkilerle olmuyo diyicem foruma ters kaçıcak yine sabote ediyo diyeceksiniz iyi geceler keşkesiz
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Hocam keşkelerle ,belkilerle olmuyo diyicem foruma ters kaçıcak yine sabote ediyo diyeceksiniz iyi geceler keşkesiz
duman Kamp III Mesajlar 756 Tepkime Puanı 0 Yer gölcük 29 Ocak 2008 #313 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke son gönderilen mesajlar yerine tüm günün mesajları açılsa.
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke son gönderilen mesajlar yerine tüm günün mesajları açılsa.
G gkc_91 Ana Kamp Mesajlar 99 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 29 Ocak 2008 #314 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke yağmur damlası olsam ya da bi yunus olsam da her yeri dolaşsam..
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke yağmur damlası olsam ya da bi yunus olsam da her yeri dolaşsam..
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 29 Ocak 2008 #315 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke kar yağışı devam etseydi hevesim kursağımda kalmasaydı
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke kar yağışı devam etseydi hevesim kursağımda kalmasaydı
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 29 Ocak 2008 #316 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım Keşke karda yürümek kolay olsaydı...
pınarkaracar Gezenbilir Fotograf Grubu Mesajlar 520 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 29 Ocak 2008 #317 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke ,eski mahallemizde otursak ve yine çocuk olsak yine tahta kızakların altını sabunlayıp ,buz tutmuş yokuştan bahçeye uçmayı denesek
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke ,eski mahallemizde otursak ve yine çocuk olsak yine tahta kızakların altını sabunlayıp ,buz tutmuş yokuştan bahçeye uçmayı denesek
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 30 Ocak 2008 #318 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım way kızak, sabun, bahçe falan... bu iş bizi bozar keşke yine çocuk olsak naylon poşetle sokaklarda kaysak
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım way kızak, sabun, bahçe falan... bu iş bizi bozar keşke yine çocuk olsak naylon poşetle sokaklarda kaysak
pınarkaracar Gezenbilir Fotograf Grubu Mesajlar 520 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 30 Ocak 2008 #319 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım yücel' Alıntı: way kızak, sabun, bahçe falan... bu iş bizi bozar keşke yine çocuk olsak naylon poşetle sokaklarda kaysak Genişletmek için tıkla ... ;D bizim çocukluğumuzda onlar vardı usta ,hem daha iyi sonuç alıyoduk karda keşke,şimdiki çocuklarda bizim çocukluğumuzdaki gibi yaşabilselerdi
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım yücel' Alıntı: way kızak, sabun, bahçe falan... bu iş bizi bozar keşke yine çocuk olsak naylon poşetle sokaklarda kaysak Genişletmek için tıkla ... ;D bizim çocukluğumuzda onlar vardı usta ,hem daha iyi sonuç alıyoduk karda keşke,şimdiki çocuklarda bizim çocukluğumuzdaki gibi yaşabilselerdi
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 30 Ocak 2008 #320 Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım performans hat safhadaydı demek keşke 10 yaşındaki yeğenim, dayı gel sana internet sitesi kuralım diyeceği yerde, hadi yeğenim misket oynayalım diyebilseydim
Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım performans hat safhadaydı demek keşke 10 yaşındaki yeğenim, dayı gel sana internet sitesi kuralım diyeceği yerde, hadi yeğenim misket oynayalım diyebilseydim