Ynt: Sizce "SPORTİF AVCILIK" kategorsine yer verilmeli mi???
Tempus' Alıntı:
Hakikaten ısınız çok zor Allah kolaylık versin. Av yapmak zorunda olmak kötü
Av yapmak zorunda olan yok bunu belirtmek gerekir...
Markete gidip para karşılığında alarak, hayvanları başkalarına kestirmiyorlar sadece avcılar...
Hazır kesilmişini alınca bir sorumluluk oluşmuyor ve canilik olmuyor şeklinde nasıl düşünebiliyorsunuz bunu anlayamıyorum...
Avlanma zorunluluğu yok ama biz insanların et tüketme gereksinimi var...
Bazıları sportif yollardan bunu doğadan teğmin ediyor, sizler kasaptan teğmin ediyorsunuz...
Sığırı mı hayvandan görmüyorsunuz? Yoksa göz görmeyince gönül katlanır misali yediğiniz sığırın canını siz almadığınızdan mı kendinizi bu kadar rahat hissediyor ve bunu canilikten görmüyorsunuz? Ağaçta yetiştiğini düşünmüyorsunuzdur heralde tükettiğiniz etin??
Allah aşkına arkadaşlar birz mantıklı düşünelim...
Kimse burada av videoları, resimlerii hikayeleri paylaşılmasını istemiyor zaten...
Bir önceki yazımda belirttim bunu...
Bilinçsiz avcılığın önüne geçmek istiyoruz biz bir girişimde bulunmaya uğraşıyoruz, yasal çizgilerden bahsedilsin sadece diyoruz, sınırlarını hatırlatalım diyoruz...
Siz diyorsunuz ki yok böyle iyi boşver yapan yapsın! Banane...
Bu nasıl bir doğa sevgisidir allah aşkına böyle...
Hatta bazıları bir açıklamada bulundular "başka forumlarda var zaten" şeklinde...
Var var olmasına var da... Gezenbilir olarak sen ne yaptın diye sorarlar adama...
Bilinçsiz avcılaığa müdahelede bulunanada karşı çıkıyorsunuz işin ilginç tarafı ben bunu anlayamıyorum...
Buradan karşı çıkılmasın mı? O beğenmediğiniz doğacı olarak görmediğiniz avcılar bile bunu yaparken sözde gerçek doğa dostu olan bu forum ne yapmış olacak bu konuda?
Hiç çekinmeyin ben söyleyeyim: HİÇ BİRŞEY!!!
İyi bu tutumunazada devam edin o zaman...
Saygılar...