Size Güzel Bir Soru !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,030

Etiketler
Ynt: Size Güzel Bir Soru !

Off_Road' Alıntı:
bu kadarla gecmis olsun ...

Ertuğrul abi dün verdiğin 800 liralık aks fiyatı yüzünden uyuyamadım yaw ;D ;D Bu arada aks keçeleri, ön arka teker keçelerini de değiştirelim dedik hazır el atmışken. Sonra diferansiyel yağıda değişecek içinde su varmış biraz. Buna da şükür :smiley:

sword7' Alıntı:
Ertuğrul abi dün verdiğin 800 liralık aks fiyatı yüzünden uyuyamadım yaw ;D ;D Bu arada aks keçeleri, ön arka teker keçelerini de değiştirelim dedik hazır el atmışken. Sonra diferansiyel yağıda değişecek içinde su varmış biraz. Buna da şükür :smiley:
Umut,tabiiki cok sevindim bu kadarlik maliyetle olayi kurtaracak olmanada ... sonucta sana gelecek aksin soyledigim tipten yan sanayii bir urun olacagi kesin.. yani bana liste fiyati olarak 150 dedikleri iskontosuyla 110 TL olanindan.. :smiley: umarim sorun cikarmaz ...
selamlar / kolayliklar

Valla birşey söyleyeyim mi... 68 liralık aks kırılmaya mahkumdur gibime geliyor. Hele LR'de yan sanayi parçadan tiksinmiştim ben Defender varken bende... Umarım sıkıntı çıkarmaz... Hani bir bakış açısına göre nasıl olsa 68 lira kırdıkça değiştireyim sarf malzeme gibi de denebilir ama birsürü iş ve eziyet... Hayırlısı...

Off_Road' Alıntı:
Umut,tabiiki cok sevindim bu kadarlik maliyetle olayi kurtaracak olmanada ... sonucta sana gelecek aksin soyledigim tipten yan sanayii bir urun olacagi kesin.. yani bana liste fiyati olarak 150 dedikleri iskontosuyla 110 TL olanindan.. :smiley: umarim sorun cikarmaz ...
selamlar / kolayliklar

Gelecek ürün İngiliz malıymış, zaten ellerinde başkada ürün yokmuş. Bekleyip göreceğiz :smiley:

umutcelikel' Alıntı:
Valla birşey söyleyeyim mi... 68 liralık aks kırılmaya mahkumdur gibime geliyor. Hele LR'de yan sanayi parçadan tiksinmiştim ben Defender varken bende... Umarım sıkıntı çıkarmaz... Hani bir bakış açısına göre nasıl olsa 68 lira kırdıkça değiştireyim sarf malzeme gibi de denebilir ama birsürü iş ve eziyet... Hayırlısı...

68 + kdv 85 lira civarı yapıyor. Bir buçuk karışlık, iki ucu frezeli yuvarlak demir parçası için pek ucuz olmasa gerek ;)

sword7' Alıntı:
68 + kdv 85 lira civarı yapıyor. Bir buçuk karışlık, iki ucu frezeli yuvarlak demir parçası için pek ucuz olmasa gerek ;)

Disco 2 için ön sağ aks fiyatı da sorar mısın? O vakit, 85 TL'lik masrafı çok seveceksin :smiley:

tekrar geçmiş olsun.

umutcelikel' Alıntı:

kısa aks bu üstelik 10 freze olan bunlar ucuz ;)

Engin Disco II ile karıştırma onda TC kontrolleri falan var fiyatın yüksek olması doğal.

sword7' Alıntı:
Gelecek ürün İngiliz malıymış, zaten ellerinde başkada ürün yokmuş. Bekleyip göreceğiz :smiley:

Umut bu aksların fazla alternatifi yok zaten , özel siparişle getirilir, 800-900 tl yi bulur ömür boyu garanti veririler ama onlarda 10 freze değil herşeyi değiştirmen gerekir ;)

discovery-V8' Alıntı:
kısa aks bu üstelik 10 freze olan bunlar ucuz ;)

Engin Disco II ile karıştırma onda TC kontrolleri falan var fiyatın yüksek olması doğal.

İyi ki Defender'ı tercih etmişim 8)

discovery-V8' Alıntı:
Umut bu aksların fazla alternatifi yok zaten , özel siparişle getirilir, 800-900 tl yi bulur ömür boyu garanti veririler ama onlarda 10 freze değil herşeyi değiştirmen gerekir ;)

Abi bunlar benim işimi fazlasıyla gördü zaten, her koşulda zorladım arabayı asfaltta patinaj çektridim, kumda debelendim, motoru 4500 devire dayadım, ibreyi bitridim ama gel görki adam akıllı giderken kestik aksı. Buna da şükür :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,110
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
ayberker

Çevrimiçi üyeler