Sonunda 1996 Grand Cherokee 5.2 Limited alındı.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan darkcity2000 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,154
Ynt: Sonunda 1996 Grand Cherokee 5.2 Limited alındı.

hayırlı uğurlu olsun güzel bir araca benziyor net olarak yakıtı ölçebildinizmi depoyu fuul lemiştiniz sanırım net bir değer çıktımı acaba.

Etiketler

Çıktı hocam,43tl gaz ile 75 km ... yaklaşık 0,600 kuruş LPG
Ancak araç ekseri 2 sokak aşağımızda annemlere çocukları bırıkıp almakla yol katetti...birkaç kerede aydınlıkevler dikmen arasında boş trafikte gitti.

Kardes ben cok uyguna aldim 17 bin tl ye bu temizlikte araclar 19-20 ye kadar cikiyor servis sen almazsan haber et biz aliriz ertesi gun 19 a satariz dedi 2011 6 aylik 407 ye dusuyor

Tolga Bey aracınız çok güzel, güle güle kullanın.Beni aracımda 96 model ortalama 19 lt yakıyor, uzun yolda 15lt ye kadar düştüğü oldu ama aracın keyfini alınca hesap yapmayı bıraktım.

Selam bugun ankara aydinlikevlerden turkkonut2 ye gidip qeldim gidis yari yol durkalk donus hic durmadan toplam 50 km yaptim. Yol bilgisayari 16.0 lt/100km gosteriyordu

vergisi 1750 6 aylık ama sigortacıdan vergi düşürüm yazısı alırsanız 1250 ye filan düşüyor

jeepmania' Alıntı:
vergisi 1750 6 aylık ama sigortacıdan vergi düşürüm yazısı alırsanız 1250 ye filan düşüyor

Yok sevgili dostum 2011 de artik 16 yas diliminde olacak birde kasko %5 i sebebi ile 3500-4000 dilimi hesaplanacak yani 407x2 olacak gorunuyor , rica etsem sende bir kontrol edebilirmisin?

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV

Abi burdan hic kasko indirimsiz 12-15 yas 4001-10000 cc 2010 icin 1467x2 gorunuyor, 2011 de 16 yasa girdiginden 570x2 ye dusuyor, birde bir alt hacim secince 407 cikiyor, linkten bakabirmisin yoksa butce ciddi sarsilacak :smiley:

http://www.motorlutasitlarvergisi.com/

tolga birde budan bak ... ben anlamadım bu işten bişey.. heryerden başka bişey çıkıyo ... en iyisi ödeyenlere sormak :smiley:

2011 96 modeller icin milad cunku 16 yas dilimine giriyor, 2010 ise 95 modellerin yuzunun guldugu yildi

leprecon' Alıntı:
http://www.motorlutasitlarvergisi.com/

tolga birde budan bak ... ben anlamadım bu işten bişey.. heryerden başka bişey çıkıyo ... en iyisi ödeyenlere sormak :smiley:

Dostum evet o site 97 leri 11-15 yas diliminde gosteriyor yani 96 lar 16 yas

2011 fiyatlari ile 438x2 gorunuyor bir alt hacim secilince...

2010 Yılı vergisi 2935 TL idi, Dilekçe verip indirimden yararlandım 2039 TL ödedim, bu sene bir değişiklik olmazsa indirimli olarak 877 TL ödeyeceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR