Sonunda bende Vitara ailesine katıldım...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Keyifli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,845
Ynt: Sonunda bende Vitara ailesine katıldım...

Savaş Bey: ilginizden dolayı teşekkür ederim.Bu distribütörlük hangisi telefonu veya adresini verebilirseniz çok sevinirim. Saygılar...

Etiketler

Ostimde itfaiye nin yanında.Alınteri bulvarı 29,skk no 111 ostim 0312 3540508 (atiker ana distrübütörlüğü ama omvl,brc de var. Baş usta Abbas usta var orda.Orda birde gençbir hanım var, işinde mahir.onunlada görüşebilirsiniz.

Savaş Bey:
Sözünü ettiğiniz yer yanılmıyorsam Üstün Oto olması lazım.
Doğrumudur?

aracınız hayırlı olsun allah iyi günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 2000model atiker lpgli abimde var çok memnun. montaj sonrasında problemler yaşadı fakat marka ile alakalı bir durum değil takanların tecrübesi ile alakalı durumlardı hep.

zafer bey bende aracımı alalı bir yıl kadar oluyor 2000 mod. 96.bin,ben atiker taktırdım gayet iyi ama bilginiz olsun model adını hatırlayamıyorum ama takılan sistemin yeni nesil olmasına dikkat edin malum atikerde birkaç çeşit var genelde elinde kalan eski sisitemleri bugünkü fiyatları üzerlerine koyup tatalı bir dille bizesatarlar dikkatinize diyerek tekrar hayırlı olsun diliyorum.

poyraz24' Alıntı:
zafer bey bende aracımı alalı bir yıl kadar oluyor 2000 mod. 96.bin,ben atiker taktırdım gayet iyi ama bilginiz olsun model adını hatırlayamıyorum ama takılan sistemin yeni nesil olmasına dikkat edin malum atikerde birkaç çeşit var genelde elinde kalan eski sisitemleri bugünkü fiyatları üzerlerine koyup tatalı bir dille bizesatarlar dikkatinize diyerek tekrar hayırlı olsun diliyorum.
Yeni nesil olan ATİKER FAST hoocam.Evet dikkat etmek,sormak lazım.

İyi günler
Sy Kabakcı
Yeni aracınızı iyi ve mutlu gülerde kullanmanız dileğiyle
Saygılar
Batuhan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.