Sonunda Şeytana Uydum..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,680

Ynt: Sonunda Şeytana Uydum..

Son olarak Atıl'ın içerisini biraz hareketlendirelim dedik. Kapı içerisinde ki kumaş parçaları, direksiyon simidini ve koltukları deri kaplattık. Ayrıca koltuklara Vito tarzı kolçak ve çift kademeli ısıtıcı taktırdık.

deri kaplama öncesinde eski koltuğun kılıfı sökülüyormu ?

güzel olmuş, güle güle kullan

Vites topuzu, körüğü ve koltuk kafaları yapılmadı.

Koltuk döşemeleri sökülüyor. Zaten çok yıpranmışlardı. Kapılarda ise kumaş dokunun üzrine giydiriliyor.

Teşekkür ederim..
Bizim de oldukça hoşumuza gitti. Gerçekten iç mekanın havası değişti.

vay vay atıl kurt ne hale gelmış haberımız yok çok guzel olmus ıyı gunlerde kullan ;D

HASAN_5434' Alıntı:
vay vay atıl kurt ne hale gelmış haberımız yok çok guzel olmus ıyı gunlerde kullan ;D
Sağ olasın reis. Birlikte hep beraber kullanalım, gezelim, görelim inş.

arkadaşlar çamlıcadayım off road var mı yakında? off road aracım yok ama katılmak istiyorum binici!! olarak. yardımcı olabilecek kimse var mı...

meriç tuna' Alıntı:
arkadaşlar çamlıcadayım off road var mı yakında? off road aracım yok ama katılmak istiyorum binici!! olarak. yardımcı olabilecek kimse var mı...

24 Kasım - Kemerburgaz İSOFF alanında var 11:00-12:00 gibi başlar

atıl kurt evden alınır eve bırakılır demiş ama bana mı dedi yoksa başka bir arkadaş vardı ömer abi ahmet abi ve kaporadan bahseden ona mı dedi pek anlamadım

meriç tuna' Alıntı:
atıl kurt evden alınır eve bırakılır demiş ama bana mı dedi yoksa başka bir arkadaş vardı ömer abi ahmet abi ve kaporadan bahseden ona mı dedi pek anlamadım
Bizim Uğur başkan geçen gezide bileğini kırdı. Muhtemelen araba kullanamayacak. Onun için yazmıştım.
Maalesef araçlarımızda yer sıkıntısı var. Yoksa hiç problem değildi..