Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 646
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,830
Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

Bir saat sonra oktayın oraya gidecekmiş adamlar... konuşup dönecek bana...

Etiketler

valla ben 1500 diye hatrlıyorum ama hala hayırlısı :smiley:

met inşallah olur ya bu firsat kolay ele geçmez.
kurşat benimde hayalim dostum bir takim yedek almak 3 kilit silvir ya kırar ya çikar diyolar.
ama sok tak işi adami bozar uzun yolda 60 geçemezsin nasil olacak
tavana koy dicem araç çiddi fazla yakar
sif ist içi olacak anca
bu arada sapanca gişeler 120 km taM 55 dakkaona göre çikin ordan yayla 13 km 45 dakka
sogucakdan kartepe 1 gün

valla umarım fiyatlar uygun olur... ve hasarsız bozulmamış olur...

Mert alsın da biz taşırız ya problem değil.... ;) hem lastikleride görmüş oluruz....

red34' Alıntı:
Mert alsın da biz taşırız ya problem değil.... ;) hem lastikleride görmüş oluruz....

yok lastikleri Mert almiycak ben alıcam ;D

ee arkadaş hatırı Mücahit taşıyacağız artık ... ;)

http://www.hirkatepekoyu.com/

arkadaslar bu yayla koyune cıkarız burdanda keltepe kuç uçusu 660 metre buraya kadar yayla yolu var ama karlıdır tabı eksın olur baya ayrıca burdanda keltepeye yol buluruz nedersınız en mantıklısı bu geldı bana

cemtascioglu' Alıntı:
tabi uyar kursatım uymazmı arac full oldu ;D ;D denemek lazım ;D gelcı lastıklerimiz kar tıpı degıl bakarım gelcı herturlu cıkarızda ama maceralı olur bence

hayirli olsun , lastik ne varki ustunde mt lerle gireriz mesele olmaz yumusak karsa.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler