Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 646
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,262
Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

mertozzy' Alıntı:
bu arada son net hava durumunu öğrenen var mı? ben dün netten baktım.. yine 150 cm kar var diyo ama... ???

e iyi kardan adam yaparız ;D mert ne oldu senin çıkmalar? senin eleman geliyormu bugün uğriyimmi yanına folyo için

Etiketler

mertozzy' Alıntı:
bu arada son net hava durumunu öğrenen var mı? ben dün netten baktım.. yine 150 cm kar var diyo ama... ???

Mert,o kayak pistindeki ölçüm olmalı :smiley:
Hava böyle devam ederse,güzegah üzerinde fazla kar kalmaz diye düşünüyorum ;)

abi eleman akşama geliyor... ama yarın sabahtan gelirsen direk çözeriz...

çıkmalar için adam dün gelmemiş... bugün gelecekmiş... bakalım oktay haber verecek.. şu an şansumanı indiriyolar ;) kasnak keçesi değişecek, şanzuman yağı ve filtresi falan değişecek... kısmetse sorunsuz olarak

pazar gününe bizim discodisco hazır olacak...

dün gittim hasret gidersim.. insan özlüyor arabası yanında olmayınca... cmt günüde tulumu çekip doğru sanayiye gidiyorum... ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Mert,o kayak pistindeki ölçüm olmalı :smiley:
Hava böyle devam ederse,güzegah üzerinde fazla kar kalmaz diye düşünüyorum ;)

valla bülent abinin çizdiği rota o karların arasından gibi geliyor bana ;D ;D

yağ kaçırıyormuyduki senin araba şanzumandan keçe ile çözülücekmi sorun?

yesss.... çok ufak bir kaçak vardı kasnak keçesinden...

mertozzy' Alıntı:
yesss.... çok ufak bir kaçak vardı kasnak keçesinden...

garip abi sonuçta yağ çok eksiltmeyen bir kaçaksa hararetin nedeni o olmaması lazım ama neyse vardır bir bildikleri

siz rotayı merak etmeyin ... ;) bata cıka geçeriz.... :D size kanyonda bir yollar çiziyorumki oooohhhhh diyeceksiniz.... ;D onuda hazırlıyorum vinçler ve halatlar hazır olsun... ;D sizleri kanyona götürüyorum .....sürprizzzzzz......... ;D

pazar günki rota da sadece kel tepe ve otel arasında sıkıntı olabilir amaaa aşacağız engelleri.... ;D

Mert cocuğum... ;) biz keltepe diyoruz Cem Ankara Beypazarı diyor ya .... :D sabah sabah bana kafayı yedirtti ... ;D arada 600 metre var diyor .... ??? tepenin etrafında o kadar yakın yerleşim yeri yokki.... ??? bilmem anlatabildim mi canım..... ;)

red34' Alıntı:
siz rotayı merak etmeyin ... ;) bata cıka geçeriz.... :D size kanyonda bir yollar çiziyorumki oooohhhhh diyeceksiniz.... ;D onuda hazırlıyorum vinçler ve halatlar hazır olsun... ;D sizleri kanyona götürüyorum .....sürprizzzzzz......... ;D

Abi naaptın,kanyon manyon ;D

Erkanım sorma ya .... :D bu gidişle 2 sene sonra Türkiye dışındayız haberiniz ola..... ;D sende hazırla şu arabayı artık.... :D daha biz marmara bölgesindeyiz dikkatini çekerim... ::smiley:

Erkana fiat panda alıcaz 4 x 4 ticari araç ;D

valla hepimize kök söktürür ... ;) ufak tefek ama felaket birşey onlar.....keçi gibi her yerde......

red34' Alıntı:
valla hepimize kök söktürür ... ;) ufak tefek ama felaket birşey onlar.....keçi gibi her yerde......

evet top gear programında range rover la kapıştırmışlardı kafa kafaya gitmişti ;D

red34' Alıntı:

Bırak dalgasını geçsin eğlensin abi :smiley:
Bu eski kangoo ların 4X4 ü vardı abi,fransa da adamlar bunları yapmışlardı zamanında kilit v.s 1200 kg civarı makina abi.
Dediğin gibi keçi gibiydiler ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler