Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 646
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,969

Etiketler

Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

Aaa sevgiden yanyana duruyoruz biz. Ayrıca votka muhabbetinde bende assagidaydim killi bey gelememişti :D

Mert canım benim yazılanları okudum... ??? durum vahim seni acil olarak kursa alıyorum.... :D bu ne böyle yaaaa..... ;D

bu arada kavga gürültü tuv den gectik... ;) ama son 2 saat lastik kavgası verdik .... ??? adamların kafasını karıştırınca yırttık yoksa sürünüyor olacaktık.... :-[

taktığımız lastik ebatları tutmayınca su koydular....adamlar kapı içindeki takılabilir ebat ölçülerine bile bakmaya başlamışlar yenilik olarak haberiniz ola... ;D 315 / 50 / 17 ebatlarını ben 50/ 17 vede çamur lastiğidir diyerek yedirdim arkadaşlar onlarında kafası karıştı zoraki verdik sınavı.... :D gittiğiniz zaman böyle birşeyle karşılaşırsanız sakın paniklemeyin yoksa işiniz zor.....

Evlilik te hayatın içindeki her mücadele gibi strateji gerektirir.
Kazaklık ve kılıbıklık ta birer stratejidir. Her strateji kendi başında iyidir veya değildir. Ve başarılı olduğu taktirde her strateji değerlidir.

Yeni evli erkekler stratejilerini belirlemek için pek acele etmezler. Daha uzun vadeli sağlıklı bir birliktelik için önce bir content ve context i anlamaya çalışırlar. ORTAK ve uygulanabilir bir strateji ararlar. Bu da bir yada birkaç yılı bulabilir.
Bunda hiçbir problem ve endişe yok.
"kadınlar strateji belirlemek için beklemez, evlendiklerinde KENDi stratejilerini baştan belirlemişlerdir"

hal böyle olunca hayatımız onların kurdukları stratejiyi anlamak ve kırmak üzerine oluyor

bi abimiz gezilere giderken hep şunu öğütlüyor

bir hafta hanımsız, diğer hafta erkek erkeğe :smiley::smiley:

tabi bu söylediğini pek uygulayamadığı için her hafta hanım ile haftasonu kır dağ bayır yürüyüşlere katılıyor :smiley::smiley:

Bülent abi,bir yaşına daha girdim :mad:
Salak bunlar salak,hemde tam salak :mad:
Neyse sonuçte geçmişsin,sevindim :smiley:

Bülent abi adamlar senin arabayı görünce korkmuşlardır garipler, anca televizyonda görüyorlar böyle bigfoot gibi arabaları.. Abuk subuk muamele yapmaları ondandır :smiley:

Allahdan daha muayeneme 2 sene var, lastik mastik derlerse deliririm banada, Bülent Abi iyi dayanmış sabretmiş. Saçma sapan yola çıkması bile tehlike olan arabaları geçirirler bizim düzenli bakımdaki, hatta kendimizden iyi baktığımız arabalarımızın orasına burasına laf ederler.

Bülent abi, geçm,ş olsun....darısı başımıza... ;D..1 ay sonra da ben gireceğim...

Kürşadcığım resmi gönderdim..ulaştı mı?

olcaytogezer' Alıntı:
Bülent abi, geçm,ş olsun....darısı başımıza... ;D..1 ay sonra da ben gireceğim...

Kürşadcığım resmi gönderdim..ulaştı mı?

gelmiş abi çok saol :smiley:

birşey değil, :smiley:

Arkadaşlar, biraz sonra birkaç video yükleyeceğim......

Video yükleme işini yeni çözdüğüm için biraz geç geldi....14 Şubat Kemerburgaz gezisine ait bazı görüntüler....

Bu gezide de hemen hemen aynı yerlerde dolaştığımız için , mevki ve çamuru aynı diye bu başlığa yüklüyorum şimdilik...birde tabi ki Derya bey'in Defander'i aynı...Antalya'da olmasından dolayı bu hafta aramızda olamayan Adnan Bey'de Yeşil Ördek'le şovda....Ama Suat bey Kutup Ayısı ile yokluğunu aratmadı... ;D ;D ;D

http://s822.photobucket.com/albums/zz143/guldengezer/?action=view&current=CIMG4350.flv

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,969
Kaydolan Son Üyemiz
profdrengnsylkn

Çevrimiçi üyeler