Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 646
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,884
Ynt: Spontane Kemerburgaz Gezisinde Neler Oldu Neler? (7 Mart 2010)

Tamamdır olcayto gel bekliyorum bizim acemiyide al gelirken ... ;)

Etiketler

sticker ımı çıkıartmam kardeşimmm... cıp tıs cıp tıssss... disco discooooo... ;D ;D

o tip arabalara ne diyorlardı.....Singapur K......' gibi bir isimleri vardı değilmi Kürşad.... ;D ;D

Mert yavrum yine neler yaptın ..... ??? milletin diline düştün .... ;D arabayı da getir bir görelim bakalım yada Kürşat ın dediği gibi ortalığa cıkamayacak kadar durum perişan mı... ;D

yaw Cem le Tolga ya haber verdinizmi ... ??? yada siz gelinde ararız buradan......

ben cemle kontak halindeyim... ekipte sorun yok

vay bee şanim almiş yurumuşş. olcayta hocam sende mi? dur bakalim hayırlısı biride orhan ustayi bir işlemiş bir işlemiş adam beni gordu bir başladi 37 dakka konuştu. herhal bire bir duello yapcaz biriyle ancaaa

RedlinE' Alıntı:
vay bee şanim almiş yurumuşş. olcayta hocam sende mi? dur bakalim hayırlısı biride orhan ustayi bir işlemiş bir işlemiş adam beni gordu bir başladi 37 dakka konuştu. herhal bire bir duello yapcaz biriyle ancaaa

hahahaha işlemedim ben yahu o işlenmişti zaten ben mücahit battı dedim sadece gerisi kendiliğinden oldu ;D

arkadaşlar valla bi haber bekliyorum... eğer olursa hafta sonu arka tampon, yükseltme, ön muhafaza falan bitmiş olacak... ama bakalım dilimi ısırdım bekliyorum ;) ;)

mertozzy' Alıntı:
arkadaşlar valla bi haber bekliyorum... eğer olursa hafta sonu arka tampon, yükseltme, ön muhafaza falan bitmiş olacak... ama bakalım dilimi ısırdım bekliyorum ;) ;)

şu standarta döndürülen disco 2 nin çıkmalarımı :smiley:

yesss.... bakalımm.. oktay soracak... temiz bildiğim araba diyo ama

sen biliyor musun arabayı?

o arabadan çıkan 15 inc jant ve super swamper bogger lastikler var, onların fiyatını merak ediyorum ben, eğer uygun bir fiyat olursa hafta sonu sök tak yapmaya dünyanın en agresif lastiği :smiley: Bülent abi seninle konuştuğumuz gibi bir set olarak alabilirim. Ama öyle lastiklerki burdan sapancaya gitsen 70 i geçemezsin kafa kalmaz :smiley: mümkünse arkada götürüp orda takıcaksın :smiley: Allahdan yanımızda kamyon var yükler gideriz gerçi ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler