Ynt: Ssang Servisleri Hakkında
arkadaşlar merhaba,
servis ile ilgili fren balatası için istenen rakkam mantık sınırlarının dışında, bence fiyatı veren elemanın kesin bir hatası ya da kastı var. Her halukarda distribütörü
ikaz etmek gerek.
Ben Ataköy'de oturuyorum ve Osmaniye hipodrom caddesindeki ASYA-BOZKURT adlı bayinin servisine gidiyorum. aracımı mayıs ayında 2. el olarak aldım ve 70 bin km de idi. son bakımları aksatılmıştı. periyodik bakımda hava, polen filtreleri, mazot ve yağ filtreleri, 2 ön fren balatası değişti, 7,5 lt 5-40W motor yağı, 5 lt şanzıman yağı değişti, işçilik ve kdv dahil 435 tl para ödedim.
bugün az önce (araç 83.500 kmde) periyodik bakıma girdim, uygulanan indirimli servis kampanyasında hava , yağ filtrelreri değişimi, yağ için 65 (altmışbeş TL) ödedim...Dolayısıyla bir yerlerde birşeyler hatalı.. 4x2 bir A.Sports bakımda idi, bahsedilen şanzıman problemi için otm şanzıman kapağını sökerek seloneid valfleri ayarladılar ve yerine taktılar. Yazın Çanakkale'de iken, ısıtmalı sol aynam kırıldı, bir telefon açtım, 24 saat sonra kurye yeni aynayı teslim etti, parasını 2 ay sonra istanbula dönünce ödedim (servis öyle dedi), kurye parası almadılar, ödenen bedel 50(elli) TL. Bilemiyorum bu fiyatlar sizinkilerden nekadar farklı...Paylaşırsanız genel bir değerlendirme yapabiliriz.. Ayrıca Şahsuvar artık servislerde belli dönemlerde kendi servis süpervizör mühendislerini de bulunduruyor.
sağlıcakla kalın.