selam Rüstem Bey ben izmirliyim spacerlar konusunda görüşmek isterim özel msj atamadıgım için
buraya yazdım önümüzdeki hafta izmire döndüğümde manisaya yanınıza ugramak istiyorum özelden size ulasabilecegim bi tel numarası verirseniz sevinirim
Selamlar
Konunun başında örneklere bakarak yükseltme aparatlarını polyamid malzemden kendim yaptım.Fakat ön tarafa takılacak olan parçaları 45 mm arka tarafa ise 40 mm olarak taktım.Arabanın altı tam olarak yere paralel oldu.Montaj bitiminde ön çamurluk tam 9 cm yükseldi fakat yolda tutamayacağımı düşündüğüm araba sanki yere dahada sağlam basıyormuş gibi.Herhalde helezonların sıkışıp dahada sertleşmesi etken
Aracı asfalt yol ağırlıklı kullanıyorum daha çok.Araziye çıkmam ise avla alakalı.Ağır arazi şartlarında kullanmayacağımı düşünüyorum(şimdilik).O yüzden aracı fazla yormaması için 245 aldım.Tuning yaptırmakta istemiyorum doğrusu.Biraz daha eskiteleim bakalım belki sonra
265 hic gerek yok yakıt artıyor zaten ... ben 265 taktım aracı yukseltmek ıcın tunıng de yaptım ....arazıde kullanıyorum agırlıklı .... hayırlı olsun selamlar
Çok fazla yükselme olmadı 1-2 cm civarında oldu ama yaylar sıkıstıgı için arac virajlarda daha dengeli oldu yani illaki
yükseltme kitini kendimiz yapmamız gerekiyor
Selamlar
Konunun başında örneklere bakarak yükseltme aparatlarını polyamid malzemden kendim yaptım.Fakat ön tarafa takılacak olan parçaları 45 mm arka tarafa ise 40 mm olarak taktım.Arabanın altı tam olarak yere paralel oldu.Montaj bitiminde ön çamurluk tam 9 cm yükseldi fakat yolda tutamayacağımı düşündüğüm araba sanki yere dahada sağlam basıyormuş gibi.Herhalde helezonların sıkışıp dahada sertleşmesi etken
Jantların etkisi olduğu tartışılmaz tabiiki ama yükseltmeyi yapmadanda bu jantlarla 4000 km kadar yol yaptım.Şimdi traktör izlerinden geçerken duyduğum sürtünme seslerinden kurtuldum.Fırsatını bulduğum anda önce alt koruma sonrada demir ön tampon yapacağım.Özellikle depo çok ortalıkta ve korunmasız duruyor.
Örnekteki tampon hoşuma gitti