KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bu araçlar gittikçe yakışıklı ve kaslı olmaya başladı..
Buarada ediz ve selim abilerin panjurlarıdaki aksesuarın fiyatı tam olarak nedir.
Ben ERZ'da bulamadım.Jpc adlı sitede fiyatına 160 lira demişler uygun mudur fiyatı?
bu araçlar gittikçe yakışıklı ve kaslı olmaya başladı..
Buarada ediz ve selim abilerin panjurlarıdaki aksesuarın fiyatı tam olarak nedir.
Ben ERZ'da bulamadım.Jpc adlı sitede fiyatına 160 lira demişler uygun mudur fiyatı?
Bu parçayı hiç tavsiye etmem en azından jpc den. boyası çatlıyor dökülüyor falan, montajıda oldukça problemli, uzaktan hoş duruyor ama dışı seni içi beni yakar hesabı...hevesini kırmak istemem ama jpc den alma, başka firmalardan boyasız satılanları var ya da jpc kendisi boyatıyor onlardan boyasız alıp kendiniz güzel bir şekilde boyatabilirsiniz...
Bu parçayı hiç tavsiye etmem en azından jpc den. boyası çatlıyor dökülüyor falan, montajıda oldukça problemli, uzaktan hoş duruyor ama dışı seni içi beni yakar hesabı...hevesini kırmak istemem ama jpc den alma, başka firmalardan boyasız satılanları var ya da jpc kendisi boyatıyor onlardan boyasız alıp kendiniz güzel bir şekilde boyatabilirsiniz...
arkadaşlar yükseltme parçalarında son ölçüler nelerdir, bir çok ölçü ortaya atıldı.
dediğim gibi servis sadece önden yükseltmek yeterli diyor. bende aracın çamurluk yüksekliklerini ölçtüğümde,
önlerin 4cm düşük olduğunu gördüm, bu durumda sadece önden yükseltmek yada önü arkadan fazla yükseltmek
sakınca doğururmu? bence aracın duruşu düzelir gibi geliyor. ayrıca ön taraftan maksimum ne kadar yükseltebiliriz.
değerli fikirlerinize göre parçaları işleyeceğim.
saygılar.
arkadaşlar yükseltme parçalarında son ölçüler nelerdir, bir çok ölçü ortaya atıldı.
dediğim gibi servis sadece önden yükseltmek yeterli diyor. bende aracın çamurluk yüksekliklerini ölçtüğümde,
önlerin 4cm düşük olduğunu gördüm, bu durumda sadece önden yükseltmek yada önü arkadan fazla yükseltmek
sakınca doğururmu? bence aracın duruşu düzelir gibi geliyor. ayrıca ön taraftan maksimum ne kadar yükseltebiliriz.
değerli fikirlerinize göre parçaları işleyeceğim.
saygılar.
Onunu biraz daha fazla yukseltmek mantikli on icin son nokta 4.5cm olur bence biz onleri 4cm yukselttik!
Arkasinida one gore 2cm az yukseltirseniz arac duzelecektir hatta soyle yapsaniz: onu 4.5 yukseltip araci yere indirip bir bakin on fazla kalktiysa 2.5lujlari da arkaya takin ve bunlari resimleyip paylasirsaniz cok iyi olur
merhaba arkadaşlar.
aracım nihayet çıktı. acaip keyfli bir araç. bu tarz bir aracım ilk defa oluyor. son aracım c2 idi. ondan sonra hele bu cok matrak oldu benim icin.
bu arada forumda yardımı dokunan herkese teşekkür ederim.
işte bunlar da resimleri;
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
lastikler michelin. 245 70 16r önlere 4 cm arkalara 5 cm get koyduk.
spacerlarda 5 cm lik. ölçülerde Ediz Bey'in ve sizin tavsiyelerinizin dışına çıkmadım.
istanbul tuzladayım ben. memnuniyetle katılırım tabiki.
bu aralar biraz yogunlugum var ama muhakkak denk getirecegim
Hayırlı olsun canavarınız Paçalıkları sökme konusunda Rüstem beye katılıyorum bende söktüm çok güzel oldu.İnşallah bir dahaki sefer yapacağımız gezide sizide aramızda görürüz.