biraz çok soru soruyorum ama....yapmadan önce sormak lazım yaptıktan sonra zaten sormaya gerek yok....yükseltme işleminin aracın yol tutuşunu olumsuz etkileyeceği muhakkak...spacer ile sağlanan genişleme bu etkiyi ne kadar azaltıyo.yada azaltıyormu..?....2-3 cm lik yükseltmenin yol tutuşuna etkisi nekadar olur acaba...özellikle off-road yapmayı düşünmüyorum ama gerektiği zaman arazide sorun yaşamamak adına aracı biraz yükseltmek istiyorum,sadece lastik ebadını değişerek 245/75/16(1,5 cm), 235/80/16(2cm) veya 235/85/16(3 cm) yükseltme yapsak ne gibi sorunlar yaşarız--yoksa getlerlemi yükseltmek daha sağlıklıdır...ve bu kadar yükseltmenin neden olacağı yol tutuş kaybını 3 cm lik spacer ile kapatabilirmiyiz...ve son olarak bu tür bir işlem yapmak istersek gerekli parçaları doğrudan alabileceğimiz bir yer varmıdır...ben vandayım burda o kadar iyi usta olduğunu düşünmüyorum..en azından benim tanıdığım kimse yok..cevaplara peşin peşin teşekkür ediyorum....
..
anladığım kadarıyla bu konularda en tecrübeli ediz bey...özellikle sizin bilgi ve tecrübelerinizden yararlanmak isterim..