Ynt: ssangyong türkiye olarak ilk davet ilk organizasyon sanırım !
Bizim için güzel bir haftasonu oldu emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Telefonla 40 yıllık arkadaş gibi görüştüğüm insanlarla,abilerle biraraya gelme fırsatım oldu. Sizleri tanıdığım için çok memnun oldum.
Hırçın Karadeniz' Alıntı:
Bizim için güzel bir haftasonu oldu emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Telefonla 40 yıllık arkadaş gibi görüştüğüm insanlarla,abilerle biraraya gelme fırsatım oldu. Sizleri tanıdığım için çok memnun oldum.
+1
eyvallah bi mukabil,tekrarıda olur en kısa zamanda inşallah.
güzel eglenceli ve bir o kadarda insan ilişkileri bakımından sıcak samımi bir gundu ilk defa bulusmamıza ragmen sanki senelerdir tanıyormus gibi samimiydik buda benim cok hosuna gitti sahsım adına ben cok memnun kaldım ve organızasyonların devamında bulusmak umıdıyle...
merhabalar doğru tespit oldu Orçun bey..
Şnorkel ve off road ekipmanları ile ilgili görüşmeleri ve raporu sunucam ancak yonetım yurt dısında geldikleri an paylasıcam..
hatta bende full off road yapılı bır arac yapmayı planlıyorum etkinlikler için..
deff g4' Alıntı:
merhabalar doğru tespit oldu Orçun bey..
Şnorkel ve off road ekipmanları ile ilgili görüşmeleri ve raporu sunucam ancak yonetım yurt dısında geldikleri an paylasıcam..
hatta bende full off road yapılı bır arac yapmayı planlıyorum etkinlikler için..