Standart Donanımlı VX80 Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yusufsan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,084
Ynt: Standart Donanımlı VX80 Hakkında

moruk benım sıkıntım yokkı egr ıle calıssın. bır zararı olurmu ?
benım derdım orta kılıt bır sene oncekı projemdı bılıyosun .
ikinci aku ayagını bayram kendıne yaptıda sen kaldın. 170 tl orj sıfır toyatada
eger cok kısıysenın sıze kıyak yapar soker kendımınkını verırım kalıp aldırıp fıberdende dokturebılırız bayram fıyat alır yan komsusu

Etiketler

Tempus' Alıntı:
Çağlar bunu yapınca beyine bi yazılım bişey gerekmiyormu manyak olmasın makina ?

sistemi söküp orayı kapatmakla olmuyor tabi. ufak bir elektronik işi var onu ben halledicem.

ECU hep çok güzel değerler okuyacak egr den. ;) 8) :-*

RedlinE' Alıntı:
moruk benım sıkıntım yokkı egr ıle calıssın. bır zararı olurmu ?
benım derdım orta kılıt bır sene oncekı projemdı bılıyosun .
ikinci aku ayagını bayram kendıne yaptıda sen kaldın. 170 tl orj sıfır toyatada
eger cok kısıysenın sıze kıyak yapar soker kendımınkını verırım kalıp aldırıp fıberdende dokturebılırız bayram fıyat alır yan komsusu

sıkıntın yok şimdilikte 3 gün sonra lambayı yakar.ayrıca ne gereği var birton sıcağı, kurumu geri döndürmeye araca.
egr demek motora ihtiyacı olmayan fazla sıcaklık, kurum pislik tıkanma,check lambası falan filan.

ayrıca senin orta kilit düğmen bizimkinden farklıymış.düğmeyi alalım gerisi kolay.

senin düğme şu olması lazım doğrumudur ilk resimdeki..

bizimki 2. resimdeki.

Picture 1.jpg

Picture 2.jpg

dogru ilk resimdeki daha once aldim bir kere kayboldu. bir ihaledeyim sabah beste sonuçlanacak ama bu yok içinde diger hepsi var. bu 22 dolar falan ikinci el onu ben alirim. sorun degil.
egr işine gelince işik yakmaz da kurum için dogru diyosun eger ayni ikimizinki ben tipa yaptiririm sanada benim araç bakima girecek parca bekliyorum o arada yaptiririm

RedlinE' Alıntı:
dogru ilk resimdeki daha once aldim bir kere kayboldu. bir ihaledeyim sabah beste sonuçlanacak ama bu yok içinde diger hepsi var. bu 22 dolar falan ikinci el onu ben alirim. sorun degil.
egr işine gelince işik yakmaz da kurum için dogru diyosun eger ayni ikimizinki ben tipa yaptiririm sanada benim araç bakima girecek parca bekliyorum o arada yaptiririm

Müco ya 2. akü ayağından bayram bana yapabilirmi?

yazdimya kursat kendine yapmadi ki sana yapsin arti o bildigin bir ayak degil kalipli kutu contasi falanda var camur girmesin diye yanı uyduruk birsey degil ya birleşip kalip aldiracaksiniz yada yenısı gelecek.

23122009260.jpg

Senin yazdıklarını tercümansız anlayamıyorumki her zaman.

Yenisi kaç kuruş acep nerdne buluruz acep, Ebayden getirtsek?

Aynen contası vede ıkı tane yuvarlak kablo gecen contası var. aku demırlerı buna dahıl degıl.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR