Standart Donanımlı VX80 Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yusufsan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,111
Ynt: Standart Donanımlı VX80 Hakkında

nkurtkaya' Alıntı:
A-aaaaa... VX'lerde de mi lamba yanıyor ???

evet LPG ile kullandığında EGR ölçümünü doğru hesaplayamayıp hata var bu işte diyor ve sorun olmamasına rağmen ışık yakıyor emilsyon çıkışı fazla diye. Basit çözümleri vamrış ama çağlar çeviremedi ingilizceden hala :smiley:

Etiketler

Ben de VX80 ilanlarını takibe aldım :smiley: haberiniz olsun ;)

Tempus' Alıntı:
evet LPG ile kullandığında EGR ölçümünü doğru hesaplayamayıp hata var bu işte diyor ve sorun olmamasına rağmen ışık yakıyor emilsyon çıkışı fazla diye. Basit çözümleri vamrış ama çağlar çeviremedi ingilizceden hala :smiley:

ohoo ben çevireli 3 ay oldu ...sen uyu ;D ;D

toyota buluşmasında bana iyi bak bende bir direnç lehimleyivereyim bi yerine artık ;D ;D

daha havada karada P0401 VE P0402 yüzü görmezsin ;D

benim incelediğim bir iki sitede çözüm olarak valf girişini kapatıp direkt olarak egzosa yönlendiriliyor. valf sökülmüyor yerinden, çağlar yaptığına göre onu bekleyeyim bakalım

çağlar' Alıntı:
ohoo ben çevireli 3 ay oldu ...sen uyu ;D ;D

toyota buluşmasında bana iyi bak bende bir direnç lehimleyivereyim bi yerine artık ;D ;D

daha havada karada P0401 VE P0402 yüzü görmezsin ;D

ya biliyorsun sorunum oldugunu niye arayıp söylemiyorsun kötü ortak ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
benim incelediğim bir iki sitede çözüm olarak valf girişini kapatıp direkt olarak egzosa yönlendiriliyor. valf sökülmüyor yerinden, çağlar yaptığına göre onu bekleyeyim bakalım

discovery de kolay sakallı hüseyine götür 15 dakkada yapar ;D

sakallı 15 dakikada yapıyor ama sakallıya gitmek 3 saat 15 dakika sürüyor ;D ;D ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
sakallı 15 dakikada yapıyor ama sakallıya gitmek 3 saat 15 dakika sürüyor ;D ;D ;D

discolarda egr ye bir tapa gibi bişey takıyorlar ya tornacıda yaptırıyorsun yada dıardan getirtiyorsun, sonra bilgisayar bağlayıp ayarlardan da egr iptal ediliyor bir daha sorun çıkmıyor

paylaşmıyorum artık uygulamalarımı küstüm foruma ;D ;D ;D

bilgi kolay kazanılmıyo kürşatım,sen gez belgrad,rivada şilede ortağın gelsin yapsın aracın bakımını, nasıl olacak ;D ;D

sen ormanlarda kamp yaparken ,denizkıyısında kuzu çevirirken biz bilmem kaçbin sayfa forum okuyoruz. :-* :-*

ayrıca orta difflock düğmeside geldi onuda yaptım.ister high da kitle ister lowda kitleme umurumdamı dünya 8) 8) 8)

alıntı yapamadan yazmaya devam ;D

Kürşad sağol benim incelediklerimle aynı o zaman,
Çalğr bak Disconun nasıl yapılacağını biliyor desem karışır mı ortalık (hayırlısı) ;D ;D ;D

çağlar' Alıntı:
paylaşmıyorum artık uygulamalarımı küstüm foruma ;D ;D ;D

bilgi kolay kazanılmıyo kürşatım,sen gez belgrad,rivada şilede ortağın gelsin yapsın aracın bakımını, nasıl olacak ;D ;D

sen ormanlarda kamp yaparken ,denizkıyısında kuzu çevirirken biz bilmem kaçbin sayfa forum okuyoruz. :-* :-*

ayrıca orta difflock düğmeside geldi onuda yaptım.ister high da kitle ister lowda kitleme umurumdamı dünya 8) 8) 8)

hiçbir geziye buluşmaya gelme sonra suçlusu bizmi olalım ;D difflock mevzusunu çok istmeiyorum ben 35 ler varken zaten kitlesin lowda daha iyi , hşgh dada kitlememesi daha iyi ama egr mevzusunu halletmeliyim sinirimi bozuyor o uyarı lambası , sen bana söylicen diye bekliyorum bende

Tempus' Alıntı:
hiçbir geziye buluşmaya gelme sonra suçlusu bizmi olalım ;D difflock mevzusunu çok istmeiyorum ben 35 ler varken zaten kitlesin lowda daha iyi , hşgh dada kitlememesi daha iyi ama egr mevzusunu halletmeliyim sinirimi bozuyor o uyarı lambası , sen bana söylicen diye bekliyorum bende

küsme canım benim halledicez.

toyota buluşmasına hepinize direnç lehim halledicem.

müco sende egr nin girdiği yere bi plaket yaptır bizede (kürşata sana bana) tamamen sökelim kalabalığı çıksın.

bak şu altta açıklamalı koydum..

0226081428.jpg

0226081236.jpg

Çağlar bunu yapınca beyine bi yazılım bişey gerekmiyormu manyak olmasın makina ?

Müco senin 2. akü ayağından Bayram bana yapsa bir tane ne güzel olur birde be

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri