Ynt: Standart Donanımlı VX80 Hakkında
yusufsan' Alıntı:
VX80 arayan herkese versin
Gerçi hem dizel olsun, hem düzgün olsun dedikçe bulma ihtimali giderek azalıyor. Burda Ürgüp'te sıcak hava balonu turu yaptıran şirketlerde vardı VX80 ama arkadaşlar üşenmeyip hepsine 2.4 transit motoru taktıkları için hiç bakmayı istemedim. Orjinallğinden eser kalmamış.
ürgüp baloncularında fj80 (arka ambuans kapı yna açılan) ve bj60 vardır genelde.dizel.
eskiden ucuzdu evet 80 ler.ama vergi çok sağlamdı lpg olayı pek anlaşılmamıştı vs.vs. 80 kasa herzaman geçer akçedir.çünkü fj serisinin son versiyonudur. sabit akslıdır düz altının torku vardır.
yarı elektroniktir.
kötü taraflarıda vardır aslında EGR sistemi başı çeker.
dağa çıkarsınız ,istediğiniz rotadan gidersiniz ,,,diğer markalar gibi aks kesmez,şaft kırmaz, check lambası yakmaz ;D ;D inersiniz otoyola açarsınız ön-arka kaloriferleri,koltuk ısıtmaları veya klimayı 150-200 herneyse yolunuza
gidersiniz. ;D
lpg ile biniyorsanız 8000 km.de bir 10-40 magnatec yağ ve yağ filtresi 10 binde bir hava filtresi 20 binde bir bujileri değiştirirsiniz başınız hiç ağrımaz.
kısaca efsane 50 yıllık land cruiser FJ serisinin en son versiyonudur vx80.varsa aklınıza yatan temizi 3 e 5 e bakmadan alıp evladiyelik bineceksiniz.
1,5 sene önce 20 bine aldım arac,ı e şimdi yenisini aldım 31 e.. nasıl olucak ??? elden gelen bişey yok yaşadığımız ülke şartları böyle.yaşasaydık amerikada 3bin dolar ile 10bin dolar arasında tonla seçeneğimiz olurdu.
selamlar