standart terios II ile gezi önerileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olcay_sonat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,124

olcay_sonat

Yeni Üye
Yer
Beşiktaş
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum ismim Olcay.

Yaklaşık 2 ay önce 2007 model terios aldım. Araç standart özelliklerde Offroad için hiçbir donanım yada revizyon olmamış araçta hatta lastikleri bile normal lastik 4 mevsim değil. Bu araçla Tekirdağ civarında amatörce ufak tefek çamurda denemelerim oldu lastikler yarıya kadar çamura battı ancak difransiyel kilidini kullanmama gerek bile kalmadan çıktı.

Şimdi İstanbul Avrupa yakasında hafta sonları gezebileceğim yerler arıyorum sizlerin tavsiyeleri ne olur? Eğer uygun olursa düzenlediğiniz gezilere de katılmak isterim. Ancak bahsettiğim gibi araçta hiçbirşey yok yolda kalmak istemiyorum :smiley:

Etiketler
Ynt: standart terios II ile gezi önerileri

Selamlar.
Avrupa yakasındaysanız Kemerburgaz Belgrat Bahçekeöy Kilyos Sarıyer gibi pek çok seçeneğiniz var.
Ama diğer Jeep lastik izlerine kanıp ısrar etmeyin ilerlemekte. Arazi vitesiniz olmadığı için çok basit bi yerde kalma ihtimaliniz yüksek.
Grup gezilerine katılırsanız hem aracınızı tanırsınız hemde zorda kaldığınızda sizi gelip alacak arkadaşları tanıyabilirsiniz :smiley:

Ynt: standart terios II ile gezi önerileri

Evet o yerleri forumda araştırarak öğrendim özellikle kemerburgaz tarafına gitmek istiyorum ancak sizinde dediğiniz gibi bir yerde kalmak istemiyorum :smiley: Birde belgrat yazmışsınız sanırım ormanlarda gezmek yasaklanmış öyle bir yazı okumuştum.. Bu yüzden açıkçası biraz kararsız kaldım. Zaten eğer kar olursa gidemiycem araç çamurda falan gidiyorda ancak karda lastiklerden dolayı malesef hiç gitmiyor..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR