Suv Araç Alacağım Yardımınız Rica

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mergenc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,879

mergenc

Yeni Üye
Yer
ISTANBUL-MERSIN
merhaba arkadaşlar,

aslında binek otomobil almak amaçlı yola çıkmıştım fakat sitenizle tanıştım ve arada sırada yoldan çıkmam gerektiğini düşündüm.(özellikle off road resimlerinizi görünce :smiley:

daha önce 1.8 freelander kullanmıştım (2001 model) fakat araç o kadar çok motor problemi çıkardiki bunaldım ve sattım. Corolla hb kullandım ondan sonra. tabi her zaman eski arabamı özledim. her ne kadar problem çıkardıysada onun yeri başkaydı.

uzun lafın kısası 25-30 bin tl bir bütçe kullanarak bir araç almayı planlıyorum. Honda Hrv, subaru forester olabilir.(genelde 2004-2006 modellere baktım) çok fazla araziye çıkmayacağım. genelde şehir içinde kullanacağım. bu yüzden SUV sınıfındaki araçlara bakıyorum. fakat sizlerinde farklı araç önerileriniz olursa çok memnun olurum. 1 hafta içinde karar vermek istiyorum.(2 haftadır arabasızım kararsızlıktan ötürü)

şimdiden hepinize teşekkür ederim.

saygılar, murat

Etiketler

Ynt: Suv Araç Alacağım Yardımınız Rica

MERHABA ARKADAŞLAR.
BEN 2006 MODEL FREELANDER 2.0 TD4 HSE BULDUM. ARKA SAĞ KAPI VE ARKA SAĞ ÇAMURLUK DEĞİŞTİRİLMİŞ.120.000 KM DE.
ARABAYI 36.000 TL YE BIRAKIYOR.
SİZCE BU RAKAMA ALINIR MI?

Senin düşündüğünden 6.000 tl yukarıda. Çamurluk sacı değişebilir fakat araç taklalı olmasın ya da ağır kazalı. Alırken alırsın satarken satamazsın.

Ayrıca bende internet üzerinden araç arıyorum tabi başka araç. Sen bu paraya hiç kazasız ve az kullanılmış bulabilirsin. Araba com, Arabam com ve Sahibinden com sitelerini
biraz daha takip et. Fakat aracı çokbeğendiysen son karar senin.

Allah hakkında hayırlısını versin arkadaşım.

Allah razı olsun Talha kardeş.
Ama dediğinizin bir kısmını anlayamadım,maruz görün.
"Senin düşündüğünden 6.000 tl tukarıda." derken ne demek istediniz tam olarak?

Efendim siz 25-30 bin lira sermaye arasında araç aradığınızı yazmıştınız ilk mesajınızda. Fakat bu araç 36 bin lira. O bakımdan 6 bin lira fazla bir araç.

"tukarıda" derken harf hatası olmuş "yukarıda" olarak düzelttim.

Fakat önemli olan o değil. Siz aldığınızda bunun noter, ruhsat, sigorta ve yeni aldığınız için haliyle biraz bakım gibi sair masraflarda olacak. Böyle olunca bu araç 40 bin tl civarına yaklaşacak.

Yanlış anlama olmasın efendim ben sizin verdiğiniz rakama karşılık böyle yazdım. Bütçeniz müsaitse 0 km. araç almak daha iyidir.

O zaman şöyle sorayım sizlere arkadaşlar.
İçimden geçen araçlar sıra numarasına göre şunlar:
1: 2006 Freelander 2.0TD4 HSE
2: Suzuki Garan Vitara
3: Honda CRV
4: Toyota RAV4

Bütçem ise 36 000 tl olarak sınırlı.
En kısa zamanda karra vermek zorundayım.Çünkü en kısa zamanda almam gerekiyor.
Sizlerden ricam nedenleri ile belirtirseniz çok memnun olacağım.
Yani kriterlerini,neden o aracı tavsiye ettiğinizi,yakıtını,vergisini,bakım masraflarını,ikinci elde kolay satılabilmesi,konforu,sağlamlığı,sorunsuzluğu gibi nedenlerini de belirtir misiniz?
Saygılarımla.

kardesım sahıbınden com da şu ilan numarasına bı bak ıstersen İlan No: #22676127

2005 yeni kasa makyajlı.ve bu fiyata çok ii kalite bir araç.ben görüştüm arkadaş orda asker.ve takasta olabilir.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
Ben bu rakama,yani 36 000 TL ye 2006 MODEL FREELANDER 2.0 TD4 HSE buldum.
Sice hangisi mantıklı?

yayla 4*4 kardesım forumda bir sürü freelander kullanıcısı arkadas var bence onlar sana yardımcı olabılır.

Şimdi eve yeni girdim.2006 Freelander 2.0 HSE ye baktım.Kulandım.
Hiç içim ısınmadı araca.Her tarafından gacur gucur ses geliyor.Cam kenarları ve sunroof kenarları şimdiden paslanmış arkadaşlar :(
Kafam iyice karıştı benim.4x4 olarak ne alacağıma karar veremedim bir türlü.
Nissan Navaralara bile bakar oldum şimdi.35 000 TL ye kadar ne alsam bilemiyorum.
Az çok arabalardan anlayan birisiyim aslında ama sanırım çok şey bilmek de işi zorlaştırıyormuş onu öğrendim :smiley:
İçime sinsin istiyorum.İkinci el satışı kolay olsun,az yaksın,performanslı olsun,temiz olsun,konforlu olsun derken işin içinden iyice çıkılmaz olunuyor.
Bana yön verebilecek güzel bir akıl hocası lazım arkadaşlar.Sizlerin desteğine ihtiyacım var.
Model olarak da 2006 dan aşağıya inmek de istemiyorum bir taraftan.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.