Suziki GV den çıkarttığım Bf Mt ler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mesut kose Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,301

mesut kose

Hayat biter CJ bitmez...
Yer
Ankara '' Anoff ''
Önceki aracıma ait BF Goodrich Mud-Terrain T/A 235x70x16 ebatlarındaki lastiklerimi ve çarpışantürk imlatı olan 16 lık jantlarımı satıyorum jantlar 7 inc tir. Grand vitara da kullandım çok ta memnun kaldım ama arabayı satınca lastikler boşa çıktı lastikler toplamda 2-3 bin km civarı kullanılmıştır patlak yama darbe vs yoktur jantlarda mat siyah boyalı ve onlarda da aynı şekilde darbe eğik vs yoktur. Takım olarak fiyatı 1600 tl dir.

IMG_1498.JPG

IMG_1499.JPG

IMG_1484.JPG

IMG_1488.JPG

Etiketler

Ynt: Suziki GV den çıkarttığım Bf Mt ler

selamlar bendede 2005 model grand var aracı ofroad donanımlı yapmak istiyorum offroad donanımı dedimde öyle offroadla falan işim pek yok ama görüntü işte....nasıl araç bu lastikleri kolay çevirebiliyormu??? birde tel nonuzu yazarsanız sevinirim...selmlar..

Lastiklerin performansı çok iyi, çevirmede zaten sorun yok kaldıki samuraida bile rahatlikla kullanan arkadaslarim var, telefonumu ozelden gonderdim iyi aksamlar

sepet duruyomu acaba aynı lastiği dün alım zaten sıfırını ama sepet duruyosa talip olabilirim tel 05318330063 ferdi

Merhaba, evet sepet de duruyor önde 4 adet hella (2 delici ikisı de yayıcı) arkada yine 2 adet hella çalışma lambası var fiyatı da toplamda 850 TL olur.

peki bunu ankaradan istanbula ne kadar kargo alırlar acaba bi bilginiz varmı eger uyguna gelirse alabilirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.