cerkesusta
Yeni Üye
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 154250" data-quote="qonqueror" data-source="post: 1502888"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1502888"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1502888">qonqueror' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhaba, ben aracı mı sattım. Gösterge ışığı beni çok uğraştırmıştı. En son işi servise bırakmayıp “Ben mazot basınç sensörünü değiştirmek istiyorum dedim.” Neden dediler. “Öyle!” dedim. Aracı bilgisayara bağladılar. Mazot basınç sensörünün yanında hava valfi ile şimdi hatırlayamadığım başka bir parçanın da arızalı olduğu ortaya çıktı. Ama motorun arıza durumuna geçip stop ettikten sonra tekrar düzelmesinim sebebi hava valfindeki çatlaktı. Yüksek irtifaya çıktığımda inişe geçerken araç arıza moduna giriyordu. Usta bu çatlak esneyince oluyor demişti. Toplamda 3200 lira vermiştim o ışığı söndürmek için. İyi bir servise götürmenizi tavsiye ederim.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>sizede ayrıca teşkkür ederim qonqueror sizin dediğiniz gibi müşir işini hallettim. sırasıyla başladık ilk mazot filitresi sorun gitmedi sonra mazot valfi değiştirdik oldu çok şükür.</div>