Suzuki Grand Vitara 2.7 XL-7 V6 173 HP

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ghost_cd Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,546

ghost_cd

Jeep 5.9
Yer
İstanbul/ÇEKMEKÖY
Araçı Ankarada yetkili servise göstererek yeni aldım.Malesef manuel vitesli araç kullanmakta zorlandıgımız için satmaktayım

Araç İSTANBUL/ÇEKMEKÖY Dedir.Malum site numarası 62850778

Araçın lpgsi sıralı sistem lavoto marka olup ruhsata yeni işlenmistir.

2013 tarihinin 7. ayına kadar muaynesi geçerlidir.

230.000 Kilometre çıvarında komple motor revizyon olmus baskı balata vs vs degismis.

Araçın kilometresi sizi yanıltmasın bu araçlar bir bu kadar daha sorunsuz götürür

Araçın yürüründe hiç bir sorun yoktur ve araç şuanda tekrar bostancı sanayide suzuki servisinde komple bakıma girmistir eksantirik zinciri bunlarda pahalı olan bir parçadır orjinali ile degismiştir. yagı viraj demır lastıkleri vs degişmiştir yururu sorunsuz ve masrafsızdır.

Araç 173 HP ekonomik ve çok güçlu bir motora sahip hem 2 çeker hem 4 çeker ve agır 4 çeker olarak 3 seçenekli arazi vitesi vardır.

İçi çok geniş ve temizdir arazide çok başarılı ve isterseniz kamp içinde çok çok idealdir

Lastikleri gayet iyi durumda A/T dir yolda karda ve çamurda başarılıdır çeki demiri ve tavanda kullanışlı bir port bagaj mevcuttur.

Araçta kaskolu oldugu için komple boya vardır büyük kazası yoktur

Satma sebebim sadece otomatik baska bir arazi araçı almak içindir onun içinde takas sadece ve sadece otomatik ve arazi araçı olarak düşünüyorum.

Evdeki diger binek aracımız otomatık oldugu için çocuklar otomatik vitese alıştı manuelde zorlanıyorlar degiştirme sebebi budur

Binek araç veya düz vitesli bir baska araç düşünmuyorum sadece otomatık arazi aracı teşekurler

Nakit tercihimdir nakıtte pazarlık vardır

ARAÇIN FİYATI: 22.250 TL

AYKUT ŞAHİN: 0 555 350 10 05​

CIMG1675.jpg

Etiketler

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.7 XL-7 V6 173 HP

Hayırlı satışlar,oldukça temiz bir araca benziyor..

teşekurler :smiley:ve iyi bayramlar evet bence parasına göre çok güzel araç tek sorunum düz vites olması malesef sol bacagım sakat ve H sınıfı ehlıyetım var otomatık olsa bınerdım çok seri v6 173 hp oncekı araç larım genelde v8 idi perfonmans aratmıyor yakıt neredeyse yarısı ve içi daha geniş ve ferah bu modelde jlx lere bu fiyat istiyorlar ciddi alıcılara biraz daha indirim yapılacaktır :smiley:

fiyat 21 750 ye düşmüştür uçmamak kaydıyla pazarlık var zaten zararına ve fiyatını piyasasından çok ucuz tuttum sadece fiyatı şişirilmemiş eski model olmayan :smiley: otomatık arazi aracı arıyorum fazla kullanmadıgımız için motor hacmi önemli degil :smiley:

araç güzele benziyor ancak yakından görmek lazım elbette...nacizane fikrim aracın fiyatı malum sitede çok düşük en yakın fiyatla 6000 tl fark var bence bu aracın sorunlu olduğu düşüncesini doğurabilir...bu yüzden ben olsam malum site için söylüyorum 25000 veya 26000 gibi bir fiyat çekerdim (gezenbilirdeki fiyat kalsın:smiley:) araç hakkında da pek açıklama yapmazdım... o zaman daha hızlı satılır düşüncesindeyim...

maresal' Alıntı:
araç güzele benziyor ancak yakından görmek lazım elbette...nacizane fikrim aracın fiyatı malum sitede çok düşük en yakın fiyatla 6000 tl fark var bence bu aracın sorunlu olduğu düşüncesini doğurabilir...bu yüzden ben olsam malum site için söylüyorum 25000 veya 26000 gibi bir fiyat çekerdim (gezenbilirdeki fiyat kalsın:smiley:) araç hakkında da pek açıklama yapmazdım... o zaman daha hızlı satılır düşüncesindeyim...
dogru diyorsunuz zatan ben olanları yazdım belki km yi düşürtmüş olsam çaoktan giderdi ama malesef yapamam ama bence bu araçta km hiç sorun degil zaten araca 2000 tl den fazla yeni masraf ettım eksik bir şey olsaydı oda yapılırdı şimdiye kadar 40 taneden fazla höbi amaçlı araç degiştim arabanın bedeli kadar zarar ettiklerimde oldu öyleki örnek 150 000km diye aldıgım aracım kmsi düşürülmüştü ama satarken yınede gerçek kmsini söylemek geregini duydum düşünceleriniz için sagolun bence haklısınız ama fiyatıda güncellmiş oldum bir kere zaten tek sıkıntım otomatik olmaması rahat kullanabilsem 25 000 e bile vermem :smiley:

Güzel araç ve fiyat. Zamanında olsaydı kaçırmayacağım bir araçtı. Alıcısına ve satıcısına hayırlı olsun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR