suzuki grand vitara 2006 abs

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan delisulto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,302

delisulto

Yeni Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım
ben yaklaşık bir ay önce 2006 model grand vitara aldım seyir halindeyken ani firen yapmam gerekti firene bastığım anda arabanın ötarafından
kutur kutur ses geldi ben abs nin devreye girdiğini düşünüyorum ama bukadar gürültülü olmasa gerek
bu konuda fikri olan arkadaş varsa beni aydınlaırsanız sevinirim.

Etiketler
Ynt: suzuki grand vitara 2006 abs

aracınızın ön teker bilyalarına baktırın...
frene bastığınızda fren pedalı ayağınıza geri baskı yapıyorsa
bilyanın durumu içler acısıdır..
sorununuzun büyük ihtimal sebebi budur...
aman ihmal etmeyin

79ilhan' Alıntı:
aracınızın ön teker bilyalarına baktırın...
frene bastığınızda fren pedalı ayağınıza geri baskı yapıyorsa
bilyanın durumu içler acısıdır..
sorununuzun büyük ihtimal sebebi budur...
aman ihmal etmeyin

79ilhan yanıtınız için teşekkür ediyorum
frene bastığımda pedal da geri tepme yok bilyaların durumunu bilemiyorum ama eğer bil-yalarda bozukluk olsa uğultu yapar diye düşünüyorum.
bu arada kendimi tanıtmayı ihmal ettim ben kayseri de yaşıyorum
ismim: erkan
mesleğim: makine tasarım ve otomasyon
görevim : araştırma geliştirme

Normal bence,ABS devreye girince fren pedalına vuruntu yapar onun sesidir,bilya olsa yolda uğultu olur.

gürs yanıtınız için teşekkür ediyorum
haklısınız bilyalardan olmadığı kesin çünkü sol ön salıncak arka burcunun lastik kısmı yerinden bırakmış olduğunu gördüm ve
salıgaçları ın sağ ve sol olarak ikisinide değiştirdim ve sorun kalmadı.adetini 100 tl den 200 tl verdim ve bu suzukilerin parçası gerçekten çok ucuz.50 tl de ustama verdim toplam 250 tlye sorun çözüldü. servis 1100 tl hesap çıkarmıştı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler