Suzuki Jimny Koltukları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,051

lynx255

HUDOFF Off Road Club
Yer
İstanbul
Bizim Jimny'nin koltuklarını değiştirebilir miyiz? Biraz daha geniş ve konforlu bir şeyler koyma şansımız var mı acaba? Yada hazır ortopedik koltuk kılıfları ile bir iyileştirme mümkün müdür?

Etiketler
Ynt: Suzuki Jimny Koltukları

Piyasada bazi yaris koltuklari oluyor yarisan Jimny lerde var. Onun haricinde koltuk raylarini aracin tabaninda olcerseniz belki olculeri uyan koltuk bulursunuz. Ilk etapda aklima gelenler bunlar fakat inceler konuyu daha sonra yine yazarim. Saygilar.

Yabanci forumlarda Mazda Miata, Suzuki Swift, Suzuki Baleno, Suzuki Cappuccino, ve Daihatsunun kucuk araclarininkilerin oldugunu iddia ediyorlar ama henuz bir resme yada video ya rastlayamadim.

Bir şeyler değiştirmek istiyorum, dün karbon fiber desenli folyo aldım araca, fırsat bulabilirsem haftasonu uygulamayı düşünüyorum. Koltuklarında dikiş yerlerinde sökülme olmuş, dikmişler her bindiğimde gözüme batıyor, hatta deri kaplatsam mı diye bile düşündüm.

kolay gelsin arkadaşlar bende samurai için böyle bir niyet içindeyim bakalım maliyet ve denklik meselesi

Deri kaplama işinden aynı sebeplerden dolayı vazgeçtim. 500 lira istiyorlar.
Folyo işi ise 40 TL. En dandiği, en ucuzu, en güzeli. :smiley:) Güzel olursa söker kaliteli bir şeyler yaparız, olmazsa giden 2 otobüs bileti ile 40 TL olur.

Jimny nin orjinal koltuklarida var isterseniz dun cikma parcalarini buldum 0 gibi iyi durumda koltuklar. Fiyat bilmiyorum ustamda duruyor hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama aklinizda olsun.

freegraf' Alıntı:
samuraiye uyarmı acaba bir bilen varmı ahali

Ben raylari olceyim Jimny min sizde samurai nizinkini olcun karsilastiralim isterseniz :D Buyuk ihtimalle olur diye tahmin ediyorum.

iş size kalmış çağın bey bakalım ne olacak iyi paylaşımlar

Mehmed Bey,

Biraz arastirdim bunlarin sonucunu paylasmak istiyorum,

Samurai ye Suzuki Vitara Sidekick ve Dodge Neon(ilginc) uyum sagliyormus sadece on koltuklar jimny e gelece olursak arka koltuklarin oturdugu platform samurai de Jimny e oranla daha duz oldugu icin arka koltuklar olmuyor fakat on koltuklar icin birseyler arastiriyorum sonucu paylasirim. Saygilar.

Not: Bu arada hala Jimny min raylarini olcebilirim siz samurai yi olcerim derseniz :smiley:

Resimlerde Dodge Neon un koltuklarini samurai ye uygulamislar yabanci forumlarda buldum.

neonh2.jpg

neonh8.jpg

neonh4.jpg

neonh10.jpg

Sn. Çağın wallah hızır gibisin.Yarın sabah ola hayrola bir ölceyim.ve size geri döneyim.ama ginin gec saatinde olabilir.dodge bana da ilginc geldi.

pejo 205 gti 1,9 'un koltuklarını samuraiye takan var cok da güzel olmuş..biyerlerde görmüştüm.

cuk diye oluyormu..? cok ugraştırıyormu bilemem..rekaro modeli cok güzel tam deri siyah cıkmacılardan araştırın derim.. :smiley:

teşekürler Oğuz hocam dediklerinizi kaala alarak etrafı kolacan edeyim.Aslında benim 92 modelde kafalıklar yok.Birde aldığım yerde pek bakılmamış yırtık ve deforme yok ama görsel olarak keyif almadım.renkler solmuş.o yüzden böyle bir arayışa girdim.Tabiiki maliyat te önemli. İyi paylaşımlar ve selamlar.

oguz1134' Alıntı:
pejo 205 gti 1,9 'un koltuklarını samuraiye takan var cok da güzel olmuş..biyerlerde görmüştüm.

cuk diye oluyormu..? cok ugraştırıyormu bilemem..rekaro modeli cok güzel tam deri siyah cıkmacılardan araştırın derim.. :smiley:

Hazir koltuklar yapilirken motorunuda taktirin ;D harika bir motoru var ama bizim SUZI ler kadar sorunsuz degil tabikide :D sakasi bir yana avrupadaki renault clio motorunumu taktirsak araclarmiza dizel keske sorunsuz olsada taktirsak :-[

freegraf' Alıntı:
Sn. Çağın wallah hızır gibisin.Yarın sabah ola hayrola bir ölceyim.ve size geri döneyim.ama ginin gec saatinde olabilir.dodge bana da ilginc geldi.

Ne zaman isterseniz. Bende olcup size donecegim arastirmalarim suruyor ... Saygilar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.