Jimny bildiğiniz üzere tek kapı, dolayısı ile koltuk yalnızca olmakla kalmayıp aynı zamanda arka tarafa geçişede kolaylıkla imkan verecek yapıda olmalı. Yani tahminen yine tek kapılı bir araç için yapılmış bir koltuk olursa olur bence. Diğer türlü biraz uğraştırmalı olacaktır.
Selamlar,samurai nin raylarını ölçtüm dıştan dışa 38 cm. Birde rayların yerini de gerekirse değiştirilmezmi..mesele hacim olarak uygun olması ve ergonomi yi hesaba katarsak bişeyler olur diye dişiniyorum.Herkese selamlar.
Selamlar,samurai nin raylarını ölçtüm dıştan dışa 38 cm. Birde rayların yerini de gerekirse değiştirilmezmi..mesele hacim olarak uygun olması ve ergonomi yi hesaba katarsak bişeyler olur diye dişiniyorum.Herkese selamlar.
Mehmed Bey raylari olcup size bilgi verecegim. 1991-1995 arasi uretilen honda civic lerin de koltuklarina bir bakin derim. Olcumu paylasacagim saygilar.
samurai nin koltukları jimny e uymaz,
samurai ye bmw e36 katlanır koltuk uygulayanlar var, biraz kaynak işi gerektirir, 500 e koltukları alırsınız kaynak işçiliği de artık işi yapana bakar.