camouflage' Alıntı:
Nedenini yukarıda yazmıştım sanırım gözünüzden kaçmış. 93-98 arası Japon 98 üstü Brezilya yada İspanyol montaj olması lazım emin değilim. Benimki 93 Wagondu ve ardından gelecek soruyu yanıtlayayım 12000 ytlye bugün verdim
Merhabalar,
Benim aracım '98 model ve İspanyol montaj. Gayet memnunum. Belki de ben çok şanslı bir alıcıydım bilemiyorum, ilk sahibinden ve çok az km katetmiş şekilde aldım (yanılmıyorsam 38k-40k arasında bir km idi) Araziye de çıkmamış pek. Japonlara nazaran avantajlarını, motor gücünün biraz daha fazla oluşu ve nispeten hafif oluşu şeklinde sayabiliriz.
Yaşadığım problem olarak sadece, Suzuki başlıklarında da okuyabileceğiniz otomatik hub'ları sayabiliriz. Eninde sonunda manuel hub'lara dönüşecekti zaten. Otomatik hub'ların devreye girme ve çıkma protokolü ve ihtiyaç duyulduğu ani durumlar gözönünde bulundurulduğunda manuel hub'lar en güzel seçenek bence.
Otomatik demişken bence otomatik vites araç ta tercih edilmemeli, bilhassa Suzuki'ler gibi düşük motor hacimli araçlarda.
Ve yine bence 3 kapı araç ideal, arazi için.
Şimdi sevgili Murat,
Aslında ben de bir süredir araç bakıyorum ve kararım Discovery Serie I yönünde. Bu konuda Land'çıların, bilhassa Disco'cuların başlarını epey ağrıtmışımdır herhalde

Gerçi Reha beyin Defender, Discovery araçları ve kullanıcıları hakkında son yazdıkları aklımı çelse de ben ne istediğimi bildiğim için Disco'da kararlıyım. (Puma motorlu, '90 model üzeri temiz bir 110" bulamayacağım kabulüyle)
Ne istediğime gelince; aile kalabalıklaştı ve uzun yol için sürüşü keyifli, güvenli, bagaj derdi olmayan, konforlu, elektroniği az olan ve gittiğimiz yerlerde dağda bayırda bizi üzmeyecek ve mümkünse de az yakacak bir araç.
Ben bu manada MPI üzerine yoğunlaşmış durumdayım ama bir yandan V8 ilanlarını da takip ediyorum.
Şehiriçi ve kısa mesafeli geziler için ise Vitara'yı elimde tutma niyetindeyim.