KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Öncelikli olarak maşallah diyeyeyim.
Benim size sormak istediğim ben de yeni bir jlx 99 aldım. Araç arazide süper (bu arada ben de ufak bir nazarlık kazası geçirdim )
Sizden özellikle motoru nerede yaptırdığınız bilgisini rica edecektim . Bende ki aracın da artık motor değiştirme zamanı gelmiş durumda . Şu an idare ediyor ama özellikle yokuşlarda fena bayılıyor? Cevabınızı bekliyor olacağım. Saygılarımla.....
aracın benden (ilk) önceki sahibi yaptırdı motoru. okmeydanındaki yetkili servis yapmış belgeleri ve servis sorgulaması onu gösteriyor. özdoganlar suzuki. sınırları fazlasıyla zorlayabiliyorum... geçenlerde avize montajına gittigim müşterim sakarya sanayiinde motor ustasıymış bu ne yaa v6 gibi ses var bunda diye şaşkınlıgını belirtti
Öncelikli olarak maşallah diyeyeyim.
Benim size sormak istediğim ben de yeni bir jlx 99 aldım. Araç arazide süper (bu arada ben de ufak bir nazarlık kazası geçirdim )
Sizden özellikle motoru nerede yaptırdığınız bilgisini rica edecektim . Bende ki aracın da artık motor değiştirme zamanı gelmiş durumda . Şu an idare ediyor ama özellikle yokuşlarda fena bayılıyor? Cevabınızı bekliyor olacağım. Saygılarımla.....
Eksik olmayın . Bugün Düzce'ye gelirken siste son anda ışığı farkettim. Bana kırmızı yanıyor ; diğer taraftan da karşıdan araçlar geçiyor. Ben de biraz da panikle frene asılınca kızakladı.... Tretuvara çıktım. Galiba rod mili ile kurtardım gibi bakalım şu an sanayide inşallah başka bir şey çıkmaz.
Ama sizdeki faturada varsa bu servis ile ilgili iletişim bilgileri almak isterim...
Özdoğan Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti.
Mahmut Şevket Mah. Piyale Paşa Bulvarı Mektep Sok. No:34 Okmeydanı ŞİŞLİ / İSTANBUL
Telefon : (212) 238 30 16 / (212) 237 54 68
Bildirgeç : (212) 361 52 04
Acil : (532) 241 72 06
E-posta : info@ozdoganotomotiv.com.tr
bu arada siz Düzcelimisiniz? Dün gece bende Düzceye gittim dönüşte gece 01:30 da çok sis vardı. giderken önümdeki otobüsün önündeki minibüsün lastigi patladı bariyerlere vurdu neyseki küçük hasarla atlattılar.