SUZUKİ VİTARA 1,6 JLX 5 KAPI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatih81_81 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,654

Etiketler

Ynt: SUZUKİ VİTARA 1,6 JLX 5 KAPI

Öncelikli olarak maşallah diyeyeyim.
Benim size sormak istediğim ben de yeni bir jlx 99 aldım. Araç arazide süper (bu arada ben de ufak bir nazarlık kazası geçirdim :smiley: )
Sizden özellikle motoru nerede yaptırdığınız bilgisini rica edecektim . Bende ki aracın da artık motor değiştirme zamanı gelmiş durumda . Şu an idare ediyor ama özellikle yokuşlarda fena bayılıyor? Cevabınızı bekliyor olacağım. Saygılarımla.....

aracın benden (ilk) önceki sahibi yaptırdı motoru. okmeydanındaki yetkili servis yapmış belgeleri ve servis sorgulaması onu gösteriyor. özdoganlar suzuki. sınırları fazlasıyla zorlayabiliyorum... geçenlerde avize montajına gittigim müşterim sakarya sanayiinde motor ustasıymış bu ne yaa v6 gibi ses var bunda diye şaşkınlıgını belirtti :smiley:

nrş' Alıntı:
Öncelikli olarak maşallah diyeyeyim.
Benim size sormak istediğim ben de yeni bir jlx 99 aldım. Araç arazide süper (bu arada ben de ufak bir nazarlık kazası geçirdim :smiley: )
Sizden özellikle motoru nerede yaptırdığınız bilgisini rica edecektim . Bende ki aracın da artık motor değiştirme zamanı gelmiş durumda . Şu an idare ediyor ama özellikle yokuşlarda fena bayılıyor? Cevabınızı bekliyor olacağım. Saygılarımla.....
geçmiş olsun nazarlık olmadan olmuyor. umarım ciddi bişey degildir...

Eksik olmayın . Bugün Düzce'ye gelirken siste son anda ışığı farkettim. Bana kırmızı yanıyor ; diğer taraftan da karşıdan araçlar geçiyor. Ben de biraz da panikle frene asılınca kızakladı.... Tretuvara çıktım. Galiba rod mili ile kurtardım gibi bakalım şu an sanayide inşallah başka bir şey çıkmaz.
Ama sizdeki faturada varsa bu servis ile ilgili iletişim bilgileri almak isterim...

tekrar geçmiş olsun...

Özdoğan Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti.
Mahmut Şevket Mah. Piyale Paşa Bulvarı Mektep Sok. No:34 Okmeydanı ŞİŞLİ / İSTANBUL

Telefon : (212) 238 30 16 / (212) 237 54 68

Bildirgeç : (212) 361 52 04

Acil : (532) 241 72 06

E-posta : info@ozdoganotomotiv.com.tr

bu arada siz Düzcelimisiniz? Dün gece bende Düzceye gittim dönüşte gece 01:30 da çok sis vardı. giderken önümdeki otobüsün önündeki minibüsün lastigi patladı bariyerlere vurdu :( neyseki küçük hasarla atlattılar.

Yok Düzce'li değilim. Ama Düzce'de çalışıyorum. Size de geçmiş olsun buranın sisi ünlüymüş öğrendik :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR