Bu sayfalar kimlerin derdine derman olmadı ki....Benim de derdim şu: geçen yaz ortalarına kadar V6 - 2,0 litre vitara düz vites kullanıyordum, çok memnun olduğum hiç bir problemimin olmadığı halde yine bu sayfalarda youtube'da V8 videolaranı izledikçe (birazda bu forumu henüz keşfedemediğimden teknik bilgi yetersizliği..) vitarayı satıpta V8 büyük bir makine almalıyım dedim ve dediğimi yaptım; v8 -3,9 discovery aldım . Discocular kızmasın ama benim için sonuç fiyasko idi, vitaradan sonra ağır hantal masraflı şehir içinde parkından frenlemesine dönüşlerine kadar , bakımlı olmasına rağmen benim için sorundu.Üniversitede çocuk okutsam masrafı bunun benzin masrafından daha az olurdu... Neyse uzatmayalım 2-3 ay içinde de sattım. Şİmdi bu gün yarın bir vitara alıyorum ama istediğim gibi temiz tercihen 98 model V6 bulamadım. Bir kaç 1,6 JLX var 5 kapı bir otomatik biri düz ,doğrusu artık düz vites ile hamallık yapmak istemiyorum gönlüm otomatikten yana ama performansı çok zayıf arazide çekmez dik rampaları arazide çıkmaz gibi şeyler duyuyorum. Acaba ?
NOT : Vitaralarınızın kıymetini bilin