avdoğa
Ana Kamp
tekrar merhabalar,umarım bizler yani aranıza yeni katılanlar böyle ufak tefek problemlerle ustalarımızın vaktini aldığımız için kızmıyorlardır. yeni aldığım aracımı sizlerin desteğiyle tanımaya çalıyorum. benimm düşüncem suziki kullanan bazı üstatlarımızın normal bir oto tamircilerinden daha çok bilgive deneyim sahibi olduğudur. çünkü yaşanılarak öğrenilen bilgiler daha kalıcı olur. hele de bu insanlar off-road yapıyorlar ise.. ben aracımı alırken ne bir bilen nede bir servise göstermedim.. kendim gittim gördüm içime sindi aldım. motor arızalarının herzaman telafisi olacağını düşünerek kaportanın sağlamlığına kazası olup olmadığına baktım ve aldım. lafı uzatmadan bir kaç problemimi paylaşayım.. 1. si şöför camı hariç diğer üç camım çok yavaş açılıyor ve kapanırken bazen takılıyo ell desteklemek gerekiyor. dört camın ayrı motorumu vardır acaba yoksa tek bir mekeze mi bağıdır. bedi huylandıran üç camın aynı arızayı göstermesi. 2.si kornanın bazen çalmaması... 3. sü kalörifer sisteminin üflemesi ni yönlendiren düğmelerin bir tanesinin ön cama üfleyen kırmızı yanması.. acaba sigortalardamı bi arıza var . zaman harcayıp okuyan ve cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler