Suzuki Vitara Stepne Kilidi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cenkcc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,078

cenkcc

Zirve
Yer
İstanbul
Herkese selam,

Vitaranın arka stepnesi için kilit sistemi arıyorum ama pek tatminkar olmayan şifreli bijonlar var acaba arkadaşlar bu sorunu nasıl çozmüşler paylasım yapılabilirmi acaba?

Etiketler

Ynt: Vitara Stepne Kilit

merhabalar aynı dert bende de var ama bi çözüm bulamadım uygun bir zincir ve asma kilit geliyor aklıma ...

7 senedir aracımın stepnesi deri kılıf içerisinde ve bugüne kadar hiçbir güvenlik malzemesi kullanma ihtiyacı duynmadım. Zaten araç hard-top . çalsalar koltuklarını filan çalarlar. 5 sene önce kültablasını çalmışlardı. :smiley: :smiley:

ben cozdum masterlock marka 9 no siyah marın tipi asma kilit aldım 50 tl cıvarı kesılmeye karsı omur boyu garantılı ve asla kesılmıyormus uzerınde yazanı soyluyorum sıyah plastık bır kılıf ıcınde hem şık duruyor hemde kesılmıyor tavsıye ederım

Fotoğraftaki bijonlardan alttakinin üzerinde kilit var. Bijon sıkıldıktan sonra kilit üzerine takılıyor.
Kilitlediğinizde boşta dönmeye başlıyor, anahtarsız sökülmesi çok zor.
Böyle birşey Türkiyede bulunursa bende almak isterim.

Selamlar
Sedat

[attachment=1]

DSC06817.jpg

hsbasar' Alıntı:
Fotoğraftaki bijonlardan alttakinin üzerinde kilit var. Bijon sıkıldıktan sonra kilit üzerine takılıyor.
Kilitlediğinizde boşta dönmeye başlıyor, anahtarsız sökülmesi çok zor.
Böyle birşey Türkiyede bulunursa bende almak isterim.

Selamlar
Sedat

[attachment=1]
or
Biliyorum o kilitleri fakat piyasada satılanlar uyduruk ya şifre donerken sıyırıyor zorlayınca az biraz yada 10 tl satılan şifreli bijonlar hep birbirlerini açıyor kaliteli olanlarda genellikle jeep grubuna ait suzuki bijonlara olmuyor

MİCOMİCO' Alıntı:
7 senedir aracımın stepnesi deri kılıf içerisinde ve bugüne kadar hiçbir güvenlik malzemesi kullanma ihtiyacı duynmadım. Zaten araç hard-top . çalsalar koltuklarını filan çalarlar. 5 sene önce kültablasını çalmışlardı. :smiley: :smiley:

aynen öyle.... al kılıfı tak stepneye, kilitli olanlar var fermuarlı mika krom kaplamalı felam,seç birini tak stepneye, hem lastik güneş-yağmur-toz korur hemde lastik sökülmesi zor olur... çok amaçlı avionik sistem :smiley: çoklu fayda min maliyet analizi :smiley:

şifreli bijon sizin için iyi bir çözüm çünkü ben uzun bir süre kullandım gayette etkili bir sistem tavsiye ederim

bilalr' Alıntı:
aynen öyle.... al kılıfı tak stepneye, kilitli olanlar var fermuarlı mika krom kaplamalı felam,seç birini tak stepneye, hem lastik güneş-yağmur-toz korur hemde lastik sökülmesi zor olur... çok amaçlı avionik sistem :smiley: çoklu fayda min maliyet analizi :smiley:

ben size hiç katılmıyorum malesef.. benim arabamın stepnesinin de kılıfı (ya da ona artık koruyucu kaplama mı denir ne denir bilmem) lastik çevresi krom kaplamaydı göbeği de sactı sanırım.. bi gün göztepede biyerde durmuştum bi iş için 15-20 dk arabadan uzak kalmak zorunda kaldım geldiğimde göbeği gitmişti.. ama çerçevesi kilitliydi onu çıkartamamışlar sanırım ölece bırakmışlar.. ben de eve gelince o çerçevesini çıkardım tabi.. göbeği olmadan lastiğin etrafında öle bişey olması çok komik duruyodu.. o gidince arabadan da soğudum.. stepne çıplak kalınca sanki arabanın görüntüsü bütün estetiğini kaybetmiş gibi geldi.. o gün bugündür stepne koruyucu bişeyler arıyorum ama hala bulamadım.. plastik veya çelik hiç farketmez onun bir kapağı olsa ve tamponlarla aynı renge boyatsam bütün sorunu çözcek.. dediğim gibi arabadan gerçekten soğudum ve satmayı düşünüyorum sırf o yok diye :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR