Suzuki Vitara Tavan Sepeti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sellçuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,005

sellçuk

Kamp II
Yer
istanbul kağıthane
Uzun zaman yapabilmeyi yaptırabilmeyi planladığım sepetime bende kavuştum :smiley:
Sağolsunlar, musa arıkan ve yüksel uysal, abim beni sepete kavuşturdu çok teşekkürler abilerime.
Sepetimdeki toplam 6 adet lamba 2 sol 2 sağ 2de arkada mevcut niye bukadar fazla derseniz hep kafamda öyle düşündüm ve yaptım çok şükür.
Sepeti gördüğünüz gibi aracı aldığımda üzerinde bulunan alüminyum ayaklara 4 adet somunlu krom civata ile monte ettim, krom civata somun ve pulu bildiğiniz üzere pas olmaması için kullandım.

Uzunluk: 140 CM
Genişlik: 100 CM
Derinlik: 10 CM
Maliyet: Değer biçilemez abilerimden hediye :smiley:

Herkeze hayalini, planladığı şeylere ulaşmasını temenni ediyorum saygılar SELÇUK ŞAHİN

Yüksel abi şu yazıyı yaptırsan artık abi ya :(:(

sepet1.jpg

sepet2.jpg

sepet3.jpg

sepet4.jpg

sepet5.jpg

Etiketler

Ynt: Suzuki Vitara Tavan Sepeti

Selçuk eline sağlık çok güzel olmuş, spotların kapaklarını nerede yaptırdın veya aldın. Bende kapatmak istiyorum. Montaj ve yapım aşamalarını de verseydin daha iyi olacaktı. ;) Güle güle kullan.

Teşekkürler baran 54 sağolun.

Hakan abi jantı halledemedik :( spot kapaklarını buluştuğumuz ilk yerde veririm sözzz abimm benim.
Yalnız kapak gibi duran siyah kumaş maksatta polisin dur dememesi zaten dimi abi.

Yapım aşaması resmi yok, bir günde bittiği için resimleme fırsatım olmadı hep meşguldüm o an makinede yoktu :(

Offroadpassion' Alıntı:
Selçuk eline sağlık çok güzel olmuş, spotların kapaklarını nerede yaptırdın veya aldın. Bende kapatmak istiyorum. Montaj ve yapım aşamalarını de verseydin daha iyi olacaktı. ;) Güle güle kullan.
merhaba hakan ustam sis lambaları gerçekten guzel duruyor selcugun aracında kapaklarıda dark siyah bayan çorabı kullanmak akıllıca olur derim.pejo106 aracımın stoplarında çok işe yaramıştı. :smiley:

Güzel olmuş, ellerinize sağlık.
İmalatta nasıl bir boru kullanıldı acaba?

Evet hakan abi fazla kurcalamayalım neler çıkar kimbilir :smiley:

Bayan çorabıda olabilir ama çorabım kaçtı olmasın diye kumaş kullandım :smiley: :smiley: :smiley:

Şenol abi hiçbi fikrim yok boru ile ilgili musa abim alıp getirdi.

gerçekten harika olmuş bende çok istiyorum ama biraz tuzlu gibi hayırlı olsun güle güle kullan

gerçekten iyi bir çalışma olmuş.tavan sepetinin yanı sıra tavandaki spotlar benim de ilgi alanıma giriyor.benzeri bir dörtlü grup da benim aracımda var.(2005 g.vitara).ancak bendekiler sizinki gibi dışa çıkmış vaziyette değil,biraz daha içe gömülmüş durumda.ve hali hazırda nasıl kapatacağıma karar veremedim.bu konuda fikri olanlar paylaşırlarsa sevinirim.

Sadness 77,teşekkür ederim 250 tl felan yapılabilir heralde benim sepetim hediye onun için değer biçilemez :smiley:

Ömrümü yediler, mustafa :smiley: teşekkür ederim, penim penseyi boş ver elbet alırım dert değil çamurlar geliyo elbet görüşürüz ama senin cj ye a dan z ye takım seti şart olur bence :smiley: malum cj ne zaman bozulur belli olmaz :smiley::smiley: ama hayırlı olsun çok güzel görünüyoo kırmızı başka güzel.

Pancarmotoru, hasan abi teşekkür ederim, ayaklara bende güvenememiştim ama iyi duruyo sepetten tut salla hiç oynama yok bence sağlam oldu.

Serkan şen teşekür ederim, benim sepet hediye olduğu için değer biçilemez ama sağ ve sol daki sislambalarını 80 tl arkadaki hella ları 70 tl aldım, sepeti yaptırmak istersen 250 ye felan yapılır bence, aynı şekil yada farklı bi tipte yapıcak ustada var bilgine.

İlkin, teşekkür ederim sislerin camlarını kapatacak kapaktan bahsediyosan benim gibi siyah lastikli polyesterli kumaştan kılıf yaptır polisin gözüne batmaz işinizide görür.

merhaba bende aynı model aracıma boyle bır sepet yaptırmak ıstıyorum. nerde yaptırabılıcegım hakkında bılgı verırsenız sevınırım tesekkurler.

Hocam aliminyum ayaklar tavana sabitlenirken silikonmu kullandınız ? yoksa vidaladınız mı ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,040
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR