erolsungur
Kamp I
arkadaşlar, küçük lokal boyaları hariç kazasız, boyasız, 98 model 2.0 v6 aracım satılıktır. aracın motoru krank miline varıncaya(ne kadar subap, piston, segman, zincir, yağ pompası, piston kolları vs vs.) kadar tüm motor parçaları tekrar ediyorum tüm motor parçaları orijinal japon parçalarıyla 330.000 de rektefiye edilmiştir. araç şu an 337.000 de ve eksiksizdir. aracın üzerinde sıfır 235/60/16 at bridgestone lastik vardır. motor yağı 5/40 castrol tam sentetiktir. araç şu an get ile 5 cm kadar yükseltilmiştir. isteyen araca yeni aldığımı bf goodrich 225/70/16 veya üzerindeki lastik seçeneğini tercih ederek alabilir. eğer ararsanız lütfen gezenbilir üyesi olduğunuzu bildiriniz. tel: 05362246016. fiyat 22.000tl. TAKAS şu şekilde olabilir: 1. (eşim için) ya kırmızı, mavi veya başka bayan rengi bir jimy ile (o zaman ben kendime başka büyük bir araç alıcam) 2. ya da beygiri yüksek daha geniş pajero 3.5, pathfinder 3.3, Suzuki XL 7 2.7 gibi kendim için büyük bir 4x4 ile.(o zaman da eşime başka küçük bir 4x4 bakıcaz.) EROL SUNGUR Rize ilahiyat Fakültesi Din Sosyolojisi Öğretim Elemanı.