bunu nette gezerken buldum ;D ;D ;D ;D
[attachment=1]
(ilandan zor okunuyo ben buraya yazdım )
WILLYS OWERLAND
Willys owerland fabrikaları, dört tekerleği müteharrik
çift diferansiyelli vasıta imal eden, dünyanın en büyük fabrikalarıdır.
Dünyada ancak bir unıversal jeep vardır ve buda yanlız willys-owerland fabrikaları tarafından imal edilir
willys owerland fabrikaları Amerika ve diğer ordulara dünyada en fazla kullanılan çift diferansiyelli jeep arabalarını teslim etmektedir
müteaddit defalar taklidine çalışıldığı halde jeep yine yegane kalmakta, değişmez kalite ve karakteristik üstünlüğünü muhafaza etmektedir
Jeep vazife gördüğü her sahada eşsiz vasıfları haiz olduğunu ispat etmektedir.
Willys Owerland, gerek ordular gerekse sivil ihtiyaç için yüzbinlerce jeep teslim etmektedir
Çetin ve emin iş görebilecek bir vasıta almak isteyenin aklına ilk önce hakiki unıversal jeep gelir
[attachment=1]
(ilandan zor okunuyo ben buraya yazdım )
WILLYS OWERLAND
Willys owerland fabrikaları, dört tekerleği müteharrik
çift diferansiyelli vasıta imal eden, dünyanın en büyük fabrikalarıdır.
Dünyada ancak bir unıversal jeep vardır ve buda yanlız willys-owerland fabrikaları tarafından imal edilir
willys owerland fabrikaları Amerika ve diğer ordulara dünyada en fazla kullanılan çift diferansiyelli jeep arabalarını teslim etmektedir
müteaddit defalar taklidine çalışıldığı halde jeep yine yegane kalmakta, değişmez kalite ve karakteristik üstünlüğünü muhafaza etmektedir
Jeep vazife gördüğü her sahada eşsiz vasıfları haiz olduğunu ispat etmektedir.
Willys Owerland, gerek ordular gerekse sivil ihtiyaç için yüzbinlerce jeep teslim etmektedir
Çetin ve emin iş görebilecek bir vasıta almak isteyenin aklına ilk önce hakiki unıversal jeep gelir