<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)</b><br />
<br />
Merhaba Gezenbilir ailesi,<br />
Bir kaç yıldır sitemizin üyesi olmama rağmen kendimi tanıtmama gafletinde bulunmanın pişmanlığı içerisindeyim.<br />
<br />
Vw T5 Cityvan aracımı hep "gitmek" maksatlı 9 yıldır keyifle kullanıyorum(şükürler olsun).<br />
Uzun zamandır aklımda olan "yolda olmak" fikrimi uygulayabilmem için hazırlıklar yapmaktan kendimi alamaz oldum.<br />
<br />
Bu nedenle aklımda, aracıma arka bagaj kapağından ulaşıp kullanılacak bir kamp ekipmanı yapma fikri gelişti.<br />
Öyle ki, dışarıdan bakıldığında çekmeceli, kapaklı bir dolap görünümünde olmasını tasarladığım içinde ve üzerinde ocak, evye, avadanlık vb gibi ihtiyaç malzemelerimi bulundurabileceğim bir çalışma yapmak istiyorum.<br />
<br />
Arkasına menteşelerle bağlı şekilde bulunmasını planladığım 3-4 tabaka ağaç malzemeyi, arka koltuğumu yatırarak üzerine yayıp üstüne parça parça süngerleri dizerek yatak şekline de çevirebilmeyi planlıyorum.<br />
<br />
Bu ve benzer geliştirebileceğim uygulamalar üzerinde çalışarak kendimce, aileme uygun(ben,eşim,kızımız) bir konaklama sahası oluşturma fikrindeyim.<br />
<br />
Kimi zaman sorularımla, kimi zaman düşüncelerimle aranızda olmak istiyorum.<br />
<br />
<br />
Bu vesile ile saygılarımı sunarım.<br />
<br />
<br />
<br />
İbrahim<br />
32<br />
İstanbul</div>