Tanışma Bölümü (Karavan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vural Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,825

Etiketler
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)

TA2RX' Alıntı:
Hoş geldiniz. İmalat aşamalarını ve sonuçlarını da fotoğraflayıp açıklamalarla beraber paylaşırsanız çok makbule geçer. Burada herkes birbirinden bir şeyler öğrenerek ilerliyor. Sizin tecrübeleriniz ve fikirlerinizden de faydalanmak isteriz.
hoşbulduk keyifli paylaşımlar

airboat' Alıntı:
Dostum,
Yapmayı planladığın projeleri sergilersen; hem tartışılır hemde karavanını yapanlar olarak kopya çekerdik, en azından
Kolaylıklar dilerim
sağolun seyfettin bey sizede kolaylıklar dilerim

halil bey hoşgeldiniz.Tecrübeli olduğunuza göre bizimle paylaşabilecek bilgileriniz var demektir.Buna sevindim.

Hoşgeldiniz Cem bey,
Kendi motokaravanımı yaptım demişsiniz, sanırım bizede tanıtımını yaparsınız.Selamlar.

Cem Bey, sizi daha çok ilgilendirecek bölüme hoş geldiniz; kendi yaptığınız motokaravanı merak ediyoruz. :smiley:

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,774
Kaydolan Son Üyemiz
uralkanalizasyon

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR