KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu
Evet dostlar güzel temennileriniz için herkese ben teşekkür ederim Filyos koyundan sonra amasraya kadar ufak tefek koylara girerek Amasraya 5 karavan ulaştık otogar da otoparktayız wc var ve emniyetli günlük 10 tl alıyorlar ama çarşı içi güzel burdan biraz foto yapıp görseller yapalım dedik Cuma günü hareket Sinop Saygılar
Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu
devam Amasradan ve allah rahmet eylesin şarkıcı barışa onun memleketinde olmak nasip oldu ve arkadaşlar Amasrada tekne turu yapmak şart kısa gezide olsa süper bir manzara var
Dostlar Amasradan çıkarak Sinop istikametine yol aldık 3 karavan inebolu yolunu takip etti ben Kastanboluya devam ettim çünkü kız kardeşim ordaydı onu gördüm sonra ayancık üzeri öbür karavanlarla buluşmak üzere dağ yolundan 1350 yükseklikte ve yol yapımı nedeniyle zorda olsa Ayancıkta buluştuk ondan önce Cideye uğradık ve konaklıyarak yola devam ettik şu ar arknda da sinop hamsinoz koyundayız yarın ben Sinopta kalacam diyer arkadaşlar şelale ye gidecekler...Fotolara devam bu arada arabamı bol köpuklu yıkattık
Dostlar, 3 gün sonra tekrar hareket etmek üzere, bu gün yuvaya döndüm, yolunuz açık, keyfiniz daim olsun, benim gönlümde ayrı bir sevgisi olan Samsun'a,
ve sizlere sevgilerimle.