Tarsus Off Road Oyunlarında(16 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meteeor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,044

meteeor

METEEOR'UM ve BEN..
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
Reşadiye
Tarsus yapılan off road oyunlarını izlemek için sabah erkenden ilçeye 65 km olan Tarsus'a indim.hava kapalı bulutluydu..ii de oldu çunku sıcaktan bunalmadık..
guzel zevklı bır
emek veren tüm arkadaşlara tşkkrler..

P1480135.jpg

P1480138.jpg

P1480161.jpg

P1480187.jpg

P1480189.jpg

Etiketler
Ynt: Tarsus Off Road Oyunlarında(16 Mayıs 2010)

her türlü keyfi ve zevkı yaşadık gördük..
paraşütlrtde vardı
jeeplerde
motorlarda
crosslarda
tabiki bizde.
kaçıranlar üzülmesın dıye resımledık..

P1480298.jpg

P1480330.jpg

P1480263.jpg

P1480362.jpg

P1480413.jpg

her şeyde ayrı bır keyf vardı.araçların batmasıda,bozulup kalmasıda..toz toprak ta.
ama en guzelı aracı surenlerın heyecanına ortak olabılmek.

4.lü...jpg

4lü..2..jpg

P1480075.jpg

P1480468.jpg

P1480432.jpg

güzel gün oldu çektiğiniz fotoğraflar çok güzel paylaşım için teşekkürler

meteeor' Alıntı:
her şeyde ayrı bır keyf vardı.araçların batmasıda,bozulup kalmasıda..toz toprak ta.
ama en guzelı aracı surenlerın heyecanına ortak olabılmek.
merhaba
bozulup kalan araç (3 numara) benim karaoğlandı :smiley:.aslında bozulup kalma değilde izole edilmeme ve elektrik tesisatının ıslanması desek daha doğru olur.

..( bozulup kalan araç (3 numara) benim karaoğlandı .aslında bozulup kalma değilde izole edilmeme ve elektrik tesisatının ıslanması desek daha doğru olur. )

kusura bakmayın ben o resmı orda yaşanan heyecanı anlatmak adına koydum.nıyetım kımseyı ıncıtmrk değildir.bız bır ızleyıcı olarak BOZULDU terımını kullandık ama bozulmasıda bır heyecandır.çünkü orası bir off road pisti.bozulacakta,devrilecekte,batacakta.
eger kalp kırmışsak özür dilerim.
işte sana bir özür resmi...

P1480232.jpg

sayın meteeor
asıl şimdi bozuldum.Elbetteki yazdıklarınıza kızmadım.Dikkat edersiniz :smiley: imgesi var.Zaten bence eleştirileri(olumlu-olumsuz) göze alamayanların ne forumda ne de yarışlarda yeri olmamalı.
ilginize teşekkür ederim ne mutlu banaki 25 araç arasından benim aracımın fotolarını koymuşsunuz,yeni fotolarınızı bekliyorum.
iyi günler

3 numaralı CJ ,adana yolundaki Avea nın önünde duran 2CJ den biri mi?

gelip geçerken özelikle bakıyordum. :smiley: bu aralar gözükmüyorlar.
Bu arada ben de Sami ,offroad oyunlarında kurtarıcı araçtaydım.

memnun oldum Sami.Ben de Kadir.
araçları merak edip içeri girmeye çalışanların sayısı çok arttığından güvenlik sebebiyle binanın arka tarafına park ediyoruz artık.Eğer yolun düşerse beni çamurdan çekip çıkaran kurtarıcımıza bir çay ısmarlamak isterim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR