Tavsiyenize ihtiyaç var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zaferkutun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,409

zaferkutun

Zeytin ve Jimny
Yer
İstanbul/Erenköy/Kozyatağı
Siz işin erbabından destek rica ediyorum.2 araç var bulaşma yada al ne dersiniz.Biri sahibinden .com ilan70667011 92 model
4.0 260000 15000tl .Diğeri sahibinden.com ilan 71188317 5.2 97 model 17000tl.Şu an suzuki jimny 2005 otomatik var.Farzedelim bu 2 araç önerileriniz doğrultusunda çok temiz nedersiniz. Şimdiden ilgi ve bilginize teşekkür ederim çamurunuz bol olsun

Etiketler
Ynt: Tavsiyenize ihtiyaç var

elinizdekini kullanmaya devam edin.bende alacağım ve hatta istediğim aracı buldum da ama yeni motorlu taşıtlar vergisi ne getirir ne götürür bilinmez olduğu için ve eski ve büyük hacimli araçlardan daha fazla vergi alınacağı için beklemekte fayda var.yada devlet babaya hep destek tam destek durumları ;D ;D ;D

rica ederim ne demek.araştırmanızı iyi yapın derim naçizane.ben hem bursadan hemde izmirden eli boş döndüm araç sahiplerine itibar edip güvenip giderek.aceleye getirmeyin yeter.zaten ne olacağı da belli değil.bugün 600-900 tl vergi ödeyeceğiz derken birden 3000-5000 leri görmeyelim diye beklemekte fayda var

97 model 5.2 yi tavsiye ederim, kmsi ile oynanmamis 250 bin km civari bulursaniz temiz alin, bu araclarin 680 bin km dekilerini gordum inanin yillara yollara meydan okuyorlar, V8 in sesini seviyor, bosta duruken gaza basinca aracin saga yatip kalmasindan zevk aliyor, asamayacaginiz engel gidemeyeceginiz yolun olmadigini bilmek hosunuza gidiyorsa 5.2 hatta 5.9 ;) vergi isini takmayin derim kafaniza bu araclar hala diri iken satin alin kullanin tadini cikarin ilerde arasanizda bulamayacaksiniz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Yoldaki Adam

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR