Team - 34 Gece Yön Bulma - 22 Mayıs 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan olcaytogezer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,115
Ynt: Team - 34 Gece Yön Bulma - 22 Mayıs 2010

deryaderin' Alıntı:
fotoğraflar için teşekkürler. :smiley: :smiley: olcayto, senin arabayı göremedim yokmuydu. ???
sağol Derya abi...videoda var ama photobucket'te problem var herhalde..bir türlü dönüşmedi....Evet ben bu gece yancı olarak katıldım...zorunlu kalmadıkça gece kullanmamayı tercih ediyorum, astimattan dolayı, rahatsız oluyorum.. ;D

Etiketler

Cem ..Tolga sağolun sizler dışarıdan daha iyi görüyorsunuz arabayı tabii.....Cemin dediği gibi eskiden yan yan cıkardım şimdi ise dümdüz tırmanıyoruz valla.... ;D bu arada Tolgacım kilitten sonra daha dehşet gidiyor diyorsun bak işte onu anlamadım valla...... ::smiley: eğer öne de uygulama varsa onuda taktıkmı değmeyin keyfime..... ;D

bulent abi yanı kilidi taktıktan sonra cok guzel gitmeye basladı manasında söledım

Herşeyin hayırlısı. Keyifli olmuş gözüküyor yinede. Islak kum fena yakalamış.

tamamdır Tolgacım saol tşkler..... :smiley: Olcayto ÖZEL ETAP için dediklerine katılırım hafta sonu olabilir ama programa bakmamız lazım c.tesi yemek vardı iptal olursa vede pazar günüde düğün var onu ayarlamam gerek ....dur ben bir duruma bakayım birşeyler yaparız yada pazar sabah erken dalabiliriz etrafında projesini cıkartırız katılıyorum sana .....

valla doğru söylüyorsun Erkanım ya .... ;) ama gecenin yıldızı Tolga kardeşimdi heryerde en öndeydi...bizim Mert te en öndeydi ama o sadece gazlama işinde en önde gidiyordu...... ;D ;D ;D

adamlar harbiden peşimizdeydi geceye biraz daha devam etsek zaten sabaha kadar beraber dolaşacaktık..... :D kanka olurduk güneş doğana kadar...... ;D ;D

ya adamlar ömrümüzü yedi yaaa... bence gündüz o sahile gidelim müşteri kılığında... olay çıkarıp ağır burun dalalım heriflere... kesin onlar haber verdi. biz daha önce nerelere girdik.. bir tek insan gömedik. o gece 3 kere yakalandık, hemde farklı farklı noktalarda ;D ;D rezaletti yani...

yalnız şunu söylemeden yine duramıyacağım..... ::smiley: bizim TEAM34 ekibiyle ne kadar övünsem azdır arkadaşlar....Tolga nın tavşanlığına kimse laf edemez....her zaman her yerde her an hazır hemen dalıyor....... ;) CEM..MERT VE AYTUĞ sağolsunlar heran hazır kıta gibiler hiçbirşeye el sürdürmüyorlar herkesin yardımına hemen koşuyorlar ve onlar gurubun YARAMAZ COCUKLARI... :p OLCAYTO gurubumuzun beyefendisi ve 5M MİGROS u her daim hazır ve nazır hayatta ac kalmazsın o yanında olduğu sürece ve bir artısıda kamerasıyla her daim emrinizde.... ;D BURAK diğer bir beyefendi kardeşimiz ...KÜRŞAT desen zaman zaman diğer taraflara kacsada.... ::smiley: her zamanki tedbirciliği ve fotoğraf sanatındaki ustalığı ile yardımlarını hiçbir zaman esirgemiyor olması ile TEAM34 ü tamamlayan bir etken.....kısacası cocuklar sizlere ne kadar tşk etsem azdır....beyefendi davranışlarınız ve dostluğunuzu hiçbir şeye değişmem ...burada sizlere tekrar tşk etmeyi kendi adıma bir borç biliyorum .....sağolun varolun.......

Bülent Abi sağolasın, bizi onura ediyorsun. Ama unutmaki gurubu güzelleştiren ve toparlayan sensin. Her zaman samimi, hoşgörülü, düşünceli, her zaman abiliğini gösteren değerli birisin.
Seni seviyoruz.

red34' Alıntı:
yalnız şunu söylemeden yine duramıyacağım..... ::smiley: bizim TEAM34 ekibiyle ne kadar övünsem azdır arkadaşlar....Tolga nın tavşanlığına kimse laf edemez....her zaman her yerde her an hazır hemen dalıyor....... ;) CEM..MERT VE AYTUĞ sağolsunlar heran hazır kıta gibiler hiçbirşeye el sürdürmüyorlar herkesin yardımına hemen koşuyorlar ve onlar gurubun YARAMAZ COCUKLARI... :p OLCAYTO gurubumuzun beyefendisi ve 5M MİGROS u her daim hazır ve nazır hayatta ac kalmazsın o yanında olduğu sürece ve bir artısıda kamerasıyla her daim emrinizde.... ;D BURAK diğer bir beyefendi kardeşimiz ...KÜRŞAT desen zaman zaman diğer taraflara kacsada.... ::smiley: her zamanki tedbirciliği ve fotoğraf sanatındaki ustalığı ile yardımlarını hiçbir zaman esirgemiyor olması ile TEAM34 ü tamamlayan bir etken.....kısacası cocuklar sizlere ne kadar tşk etsem azdır....beyefendi davranışlarınız ve dostluğunuzu hiçbir şeye değişmem ...burada sizlere tekrar tşk etmeyi kendi adıma bir borç biliyorum .....sağolun varolun.......

merakla videoları bekliyoruz... çılgın bir gezi daha yapmışsınız...

Burakcım saol tşk ederim herşey karşılıklıdır..... ;)

Teşekkürler Bulent abi, benim icinde sizlerle olmak her zaman keyiftir. Yaptığımız ne olursa olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,793
Kaydolan Son Üyemiz
ugursarisoy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR