KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İnan samimiyetimle söylüyorum cj leri kötülediğimden değil defendere 38"takma cj den çok daha masrafsız ve kolaydır tek sorun ona uyğun dodikleri bulmak
Ynt: Tecrübeli Arkadaşlar, Arazi Aracı Almak İstiyorum ?..
yunus bager' Alıntı:
İnan samimiyetimle söylüyorum cj leri kötülediğimden değil defendere 38"takma cj den çok daha masrafsız ve kolaydır tek sorun ona uyğun dodikleri bulmak
O zaman ben bildiğimi kısa yoldan yazayım. Sizde yazın maliyet çıksın.
1- Makasları dingilin üzerine alacaksın. Soa işçilik masrafı 200 TL (en az 8 inç)
2- Uzun fren hortumları 200 TL
3- Ayna mahruti değişimi, ön arka 1200 TL
4- Çamurluk kesimi, dodik 500 TL
5- Pitman kolu (eğri) 50 TL
toplam 2150. yürür gider.
defender için helezonu en az 8 inç nasıl yükselteceksiniz. yeniden araç yaparsınız gibi geliyor bana.
ya evde hem disco hem defender zor olurda defender + binek oto ikilisine donebilirim ;D yol ayrimindayim discoya 5-10 000 masraf yaptikdan sonra artik donusum kalmayacak ;D
jeep' Alıntı:
O zaman ben bildiğimi kısa yoldan yazayım. Sizde yazın maliyet çıksın.
1- Makasları dingilin üzerine alacaksın. Soa işçilik masrafı 200 TL (en az 8 inç)
2- Uzun fren hortumları 200 TL
3- Ayna mahruti değişimi, ön arka 1200 TL
4- Çamurluk kesimi, dodik 500 TL
5- Pitman kolu (eğri) 50 TL
toplam 2150. yürür gider.
defender için helezonu en az 8 inç nasıl yükselteceksiniz. yeniden araç yaparsınız gibi geliyor bana.
Göktuğ paradan puldan anlamam ama
sadece 4" yüksetme yeter ama tabi benimki gibi düz dizel olmayacak şanzıman oranıda 1,667 yaptınmı sorun olmaz başkada bişey lazım değil belki gerği kolaları derecelilerle değişebilir
kürşad,
benim soruma gelen cevapları başka biri okusa arazi aracı almaktan vazgeçerdi ;D genel olarak okuduklarımdan çıkan cesaretlendirmek yerine caydırmakla alakalıydı ;D
mesala;
- çok yakıt masrafı
- çok vergi,
- çok bakım,
- muayeneden geçememe,
ama ben kararlıyım. alacam ve seni çamurdan çekip çıkarcam ;D ;D ;D