Tecrübeli Arkadaşlar, Arazi Aracı Almak İstiyorum ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,010
Ynt: Tecrübeli Arkadaşlar, Arazi Aracı Almak İstiyorum ?..

jeep' Alıntı:
38 takılacaksa bence CJ derim. Defender için 38 CJ ye göre en az 3 kat daha zor.
İnan samimiyetimle söylüyorum cj leri kötülediğimden değil defendere 38"takma cj den çok daha masrafsız ve kolaydır tek sorun ona uyğun dodikleri bulmak

Etiketler

yunus discoyu satip

http://www.sahibinden.com/turkiyede_tek-26WQQaXQQ14059268WQQpXQQdisplayitem&keyword=defender%20110%20td

bunu alip 38 taksammi? ;D

yunus bager' Alıntı:
İnan samimiyetimle söylüyorum cj leri kötülediğimden değil defendere 38"takma cj den çok daha masrafsız ve kolaydır tek sorun ona uyğun dodikleri bulmak

O zaman ben bildiğimi kısa yoldan yazayım. Sizde yazın maliyet çıksın.

1- Makasları dingilin üzerine alacaksın. Soa işçilik masrafı 200 TL (en az 8 inç)
2- Uzun fren hortumları 200 TL
3- Ayna mahruti değişimi, ön arka 1200 TL
4- Çamurluk kesimi, dodik 500 TL
5- Pitman kolu (eğri) 50 TL

toplam 2150. yürür gider.

defender için helezonu en az 8 inç nasıl yükselteceksiniz. yeniden araç yaparsınız gibi geliyor bana.

ya evde hem disco hem defender zor olurda defender + binek oto ikilisine donebilirim ;D yol ayrimindayim discoya 5-10 000 masraf yaptikdan sonra artik donusum kalmayacak ;D

Tempus' Alıntı:
yunus discoyu satip

http://www.sahibinden.com/turkiyede_tek-26WQQaXQQ14059268WQQpXQQdisplayitem&keyword=defender%20110%20td

Bu benim yan komşum sadi nin defender :smiley:

indexphp.png

ohoo araca boyle seyler yaptiriyorsa almiyim ;D

jeep' Alıntı:
O zaman ben bildiğimi kısa yoldan yazayım. Sizde yazın maliyet çıksın.

1- Makasları dingilin üzerine alacaksın. Soa işçilik masrafı 200 TL (en az 8 inç)
2- Uzun fren hortumları 200 TL
3- Ayna mahruti değişimi, ön arka 1200 TL
4- Çamurluk kesimi, dodik 500 TL
5- Pitman kolu (eğri) 50 TL

toplam 2150. yürür gider.

defender için helezonu en az 8 inç nasıl yükselteceksiniz. yeniden araç yaparsınız gibi geliyor bana.
Göktuğ paradan puldan anlamam ama
sadece 4" yüksetme yeter ama tabi benimki gibi düz dizel olmayacak :smiley: şanzıman oranıda 1,667 yaptınmı sorun olmaz başkada bişey lazım değil belki gerği kolaları derecelilerle değişebilir

Tempus' Alıntı:
sinan actigin forumun icinde arazi araclarinin herseyini konustuk sen herseyi duyarak karar ver diye ama sana yaranamadik he ;D

kürşad,
benim soruma gelen cevapları başka biri okusa arazi aracı almaktan vazgeçerdi ;D genel olarak okuduklarımdan çıkan cesaretlendirmek yerine caydırmakla alakalıydı ;D
mesala;
- çok yakıt masrafı
- çok vergi,
- çok bakım,
- muayeneden geçememe,

ama ben kararlıyım. alacam ve seni çamurdan çekip çıkarcam ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
yunus discoyu satip

o defender sana çok yakışır...
banada senin disco ;D ;D ;D

satalim abi discoyu sana bende defenderi alayim ;D

Tempus' Alıntı:
satalim abi discoyu sana bende defenderi alayim ;D

yaw walla ne iyi olur.
sen o defenderı al ben sana bide turuncu renk mont alırım ( hediye ) süper uyumlu olursun.
ver elini söle rakamı

sen yabanci diilsin 40 000 e birakirim ;D

saka bir yana discovery td5 lerin fiyatlari 30 000- 45 000 arasinda oynuyor 2000-2001 modellerin , benzinlilerde fiyat 20 -25 000 lere dusuyor. tabi bunlar satmaya calistiklari paralar kaca satabiliyorlar bilmiyorum. discovery 1 lerde fiyatlar 15-20 000 lere dusuyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR