Tek Tek ya da Birlikte, Satılık Takaslı LR Defender ve Mercedes 300SEL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,363
Ynt: Tek Tek ya da Birlikte, Satılık Takaslı LR Defender ve Mercedes 300SEL

Ömer ilgin için teşekkür ederim.Defenderi aslında satmaya kıyamıyorum,kapalı kasası olduğundan karavan misalide işime yarıyor ancak ben kurtlu adamım kafama bir şeyi takdımmı onu gerçekleştirmeden rahat edemem ;D
Benim 3. bir aracım daha var kızımla beraber kullandığım dizel ve ufak bir şey onunla gündelik hayatıma devam ediyorum.
kuyruk kalktı bir kere offroad'a uygun bir araç alacağım sonunda,selamlar :smiley:

Etiketler

Ertan bey, herkes araçlarınıza bayılır hurda ihalelerini takip ederler ama bu işi profesyonelce yapanlar tabi diğerleride sadece kendilerini avutmak için
defenderler iyi araçlar ama maalesef aldığında son sahibi olmayı göze alırsanız binilecek araçlardır yoksa cesaret edemeyip yalanır dururlar mesela ben defender TD istiyorum kısmetse yaza alacağım ama buna rağmen hala başka markalar kafama takılıyor. kısaca allah hayırlısını nasip etsin işiniz zor hem ikisini satacaksınız hemde bu zamanda nacizane önerim verin mercedes gitsin ama defi satmayın 14,000 tl neki bugün sigarayı bıraksam 2 senelik sigara param. yazık etmeyin defe.

aslında mercedes temiz bir araca benziyor şaşırdım hala satılmamış olmasına ertan abi, "paşalı arap" ın dediği giti mercedesi tek düşünürsen hala talibim benim cj ile takasa :smiley:

iyi satışlar dilerim..

paşalı arap' Alıntı:
Ertan bey, herkes araçlarınıza bayılır hurda ihalelerini takip ederler ama bu işi profesyonelce yapanlar tabi diğerleride sadece kendilerini avutmak için
defenderler iyi araçlar ama maalesef aldığında son sahibi olmayı göze alırsanız binilecek araçlardır yoksa cesaret edemeyip yalanır dururlar mesela ben defender TD istiyorum kısmetse yaza alacağım ama buna rağmen hala başka markalar kafama takılıyor. kısaca allah hayırlısını nasip etsin işiniz zor hem ikisini satacaksınız hemde bu zamanda nacizane önerim verin mercedes gitsin ama defi satmayın 14,000 tl neki bugün sigarayı bıraksam 2 senelik sigara param. yazık etmeyin defe.
İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.Benim satılamayacak bir aracım,hele son sahibi olacağım bir aracım olmadı.

oobeterbocekoo' Alıntı:
aslında mercedes temiz bir araca benziyor şaşırdım hala satılmamış olmasına ertan abi, "paşalı arap" ın dediği giti mercedesi tek düşünürsen hala talibim benim cj ile takasa :smiley:

iyi satışlar dilerim..
Uygar kardeşim üzülerekte olsa senin cj ile takas yapamıyacağımı belirtmek istiyorum.

Takas yelpazesini genişletiyorum :smiley:
1.İlk tercih full donanımlı arazi aracı,
2.Tercih full donanım olmasada fullenebilecek bir arazi aracı ;D,
3.Tercih karavan olmaya müsait kapalı kasa unimog,
4.Tercih ve sonuncu donanımlı motokaravan

karavan bir unimog hayal edemiyorum, evinle giremeyeceğin yer kalmaz herhalde ertan abi :smiley:

Aynen uygar feci planlarım var sorma ;D ;D ;D

ertan abi hayırlısı alan da satan da hayrını görsün diyelim takip edelim :smiley:

Fiyatlar da güncellendi bu son indirimdir.
Defender-13.500tl nakit,pazarlıksız
Mercedes-13.500tl nakit,pazarlıksız
Defender+Mercedes birlikte 25.000 nakit,pazarlıksız
2 aracıma takas fiyatı 30.000tl anlaşmaya bağlıdır.

fiyatlar çok uygun bir rakama gelmiş gerçekten, bende kısıtlı bütcemle 2. bir araç arıyorum demek ki biraz daha param olsaydı mercedesi alıyordum neredeyse nakit olarak :D

güncel diyelim en nihayetinde

İLAN YAYINDAN KALKABİLİR TEŞEKKÜRLER

Malum sitede yeni,hakkettiği,olması gereken fiyatlarıyla devam edecektir.

Ertan bey umarım gönlünüzdekileri yapma şansı bulursunuz...Acaba defender in iç fotoları varmı? Ambulans kasa defender merakım var....Selamlar....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR