Tekirdağ; Yeniköy Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ualkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,047
Ynt: Tekirdağ; Yeniköy Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2009)

:smiley: Polemik yaratmayalım ama bu sözün sahibinden sözü '' Yürüyen hiç birşeyden zarar gelmez''diye değişmesini talep edelim.

Etiketler

Haklısınız "Yürüyen hiç kimseden zarar gelmez" olarak değiştiriyorum...

Ümit çok keyifli bir trekking yapmışsınız, ne iyi etmişsiniz, program olmasada yapmak gerekiyor böyle işte arkadaşlar, kutluyorum, hava da çok güzelmiş, doğa da çok güzelmiş, teşekkürler ediyorum paylaştığın için...

Güzel bir yürüyüş olmuş.
Paylaşım için teşekkürler Ümit ağabey,

Mesajlarınızı modifiye etmekten ancak yanıt yazmaya fırsatım oldu kusura bakmayın.

Zerrin ve Murat' a güzel mesajları için teşekkürler.

Birkaç fotoğraf daha...

1001.jpg

1002.jpg

1003.jpg

1004.jpg

1005.jpg

Hasan Bey, teşekkürler,
Aslında ben çiçeklerden hiç anlamam, isimlerini de bilmem. Görürsem fotoğraflarını çekerim. Belki burada isimlerini bilen vardır. Bende öğrenmiş olurum...

merhabalar :smiley:
Bu konuda Ümit Bey'e ben yardımcı olayım ;)
Beyaz olan çicek Irıdacea Familyasından, bir çeşit "Zambak"
onun altındaki ise Euphorbia Familyasından "Sütleğen"

Teşekkürler Hatice Hanım, ikinci fotoğraftaki bitkiye ben sürekli olarak her mevsimde rastlıyorum. Mesim değiştikçe renkleri ve şekilleri değişiyor. Fotoğraflarını çekmekte çok hoşuma gidiyor.

Evet Ümit Bey ;
Sütlegenler her mevsimde görülür ve çok değişik türleri vardır.

Evet Fatmacığım :smiley:
sırasıyla kardelen, çiğdem, compozitlerden krizantem türleri:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,965
Kaydolan Son Üyemiz
adilomim

SON KONULAR