Teleferik- Kadıyayla Uludağ Etekleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Şamil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,300
Ynt: Teleferik- Kadıyayla Uludağ Etekleri

Selam Göktuğ....
yaşadığınız çevrede dost diye tabir edilen değerlerin eksik kaldığını anlamaktayım..
sizin tarzınızla yaklaşmayacağım..öyle olsaydı,açıklamaları kendim yapar,cevabımı o yönde hazırlardım.
ilk açıklamamda,insan davranışlarının sizinki gibi olabileceğini tahmin ederek '' bana düşmez dedim''
şimdi,2. şahısların aparatları ile mutluluğu yakalamaya gelince,siz benden 1-0 öndesiniz..çünki arabayı alan arkadaşın adını bile bilmiyoruz...
en azından,satan kişi benim dostum..daha fazla da yazacak bi durumun varsa,lütfen özelden yaz,telefon numaramıda vereceğim..

Etiketler

Teleferik- Kadıyayla Uludağ Etekleri Konu balığı ile ilgili yazılmasını, hepimizin genel ahlak kurallarına riayet etmemiz gerektiğini, Nezaket, Hoşgörü ile yaklaşmamız gerektiğini ve ithamlardan uzak kalınması gerektiğini, Foruma yakışmayan bu tip yazışmalara yer verilmeyeceğini belirtmek isterim. Lütfen sakin ve hoşgörü ile yaklaşalım. Uygun olamayan cümleler düzeltilmiştir.
Sevgi ve Saygılarımla
Hakan Irıklı

jeep' Alıntı:
arkadaşlardan özür dilerim.

özür erdem göstergesidir...teşekkür ederim.

bu konu burada bitti..

yanlız,bildiğim bir doğru vardır..o da,ne alınıp satılırsa satılsın..iş bittikten sonra yapılan yorumlar üzücüdür..
alış-verişi bitirenlere ''hayırlı olsun'' demekten başkada söz olmamalıdır..
burada konu ,bahsettiğiniz avam cümlelerle açıklanamayacak kadar incedir..
bir daha yaşanmamasını temenni eder,
mutlu günler dilerim.

Bu nezakete şapka çıkartılır, konuyu hemen tatlıya bağlayan dostlarımıza olgun ve aklı selim yaklaşımları sebebiyle teşekkür ederim. Keyifli sohbet ve gezi paylaşımlarımız
kaldığı yerden devam etmeli, bende yakın zamanda yaptıgım bir geziyi buradan paylaşıcam inşallah, Uludağ eteklerinde yapılan güzel bir gezi olmuş ve fotoğraflar, emekler ve paylaşım için teşekkür ederim.

Sevgi ve Saygılarımla
Hakan Irıklı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR