Telekomdan Teslim Alacağım bir kaç aracı Devrediyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan expres Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,335
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Telekomdan Teslim Alacağım bir kaç aracı Devrediyorum

Selemlar Bülent bey, öncelikle alındığım bir durum yok belirtmek isterim, sayın satıcı ve diğer xj ilanımda sayın satanbilir diye bana hitab edilmesi birer gün arayla hoşuma gitmiyor,avatar resmim altında ismim yazıyor ikiside böyle üst üste gelmesi hoş olmadı kusura bakmayn genede kırdıysam sizi, K.D.V. olayına gelince benim şu an için elimde olan bişey olmadığını ve gereken bilgiyi bize vermediklerini ve hatta land sw lerin otomobil arazi taşıtı olduğu için %1 kdv si olması gerektiğini hepimiz biliyoruz fakat faturayı telekom ille de %18 den kesecekse buna ben ne yapabilirmki ? Kısacaı bekliyeceğiz ve göreceğiz, sonuç olarak bende fazla para yatrmayı istemem.

Saygılar.

Etiketler

expres' Alıntı:
Selemlar Bülent bey, öncelikle alındığım bir durum yok belirtmek isterim, sayın satıcı ve diğer xj ilanımda sayın satanbilir diye bana hitab edilmesi birer gün arayla hoşuma gitmiyor,avatar resmim altında ismim yazıyor ikiside böyle üst üste gelmesi hoş olmadı kusura bakmayn genede kırdıysam sizi, K.D.V. olayına gelince benim şu an için elimde olan bişey olmadığını ve gereken bilgiyi bize vermediklerini ve hatta land sw lerin otomobil arazi taşıtı olduğu için %1 kdv si olması gerektiğini hepimiz biliyoruz fakat faturayı telekom ille de %18 den kesecekse buna ben ne yapabilirmki ? Kısacaı bekliyeceğiz ve göreceğiz, sonuç olarak bende fazla para yatrmayı istemem.

Saygılar.

Mehmet Bey doğru söylüyor, bu ihaledeki KDV olayı muamma olmuş durumda, ama yine de doğru olan bir şey var şartnamede KDV olayına açıklık getirilmediğinden bu durum oluşmuş, ama yine de ihale zamanında bu durum sorulabilirdi belki.

Ama sanırım çözülmüş diyorlar sorun, Mehmet Bey siz diğer arkadaşlarla irtibata geçerek öğrenebilirsiniz belki.

Bülent Bey de haklı, siz önce KDV olayını çözmeniz lazım ki ondan sonra teklifleri almanız gerekir, teklif verecekler neye göre teklif verecekler, Bülent Beyin dediği gibi arada az rakam oynamıyor.

Ne kadar saçma sapan ihale yapıyorlar, insanlar işte bu yüzden ihalelere girmek istemiyor, lanet olsun diyor herkes.

Umarım sorunları en kısa zamanda çözersiniz.

Kolay gelsin.

Arkadaşalar, biz 2 gün önce, ihaleden kalan aracın parasını ödedik kdv'si %1. Araç 5 kapı defender.
Pazartesi gününede satış için randevu aldık.

Speedy_77' Alıntı:
Arkadaşalar, biz 2 gün önce, ihaleden kalan aracın parasını ödedik kdv'si %1. Araç 5 kapı defender.
Pazartesi gününede satış için randevu aldık.
Hayırlı olsun. :smiley:

Arkadaşlar ilgi ve alakanız için teşekkür ediyorum,

Konu Kapatılabilir, teklif şekliyle satış sonlandırılmıştır, teşekkürler

Merhaba,
Unimog satıldı mı? Duruyor mu hala?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri