Terios 1.3 almak isteyene önerileriniz ne olur?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freegraf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,447
Ynt: Terios 1.3 almak isteyene önerileriniz ne olur?

nrlates' Alıntı:
Ağır devir var diye nerdeyse alıyordum.
Kendisinden beklenenden fazlasını veren keyifli bir SUV sahibi olurdun ama ağır şanzımanı olmasa bile pişman olmazdın ;D (Tabii yol ve hafif arazide kullanılacak bir SUV olarak söylüyorum bunları)

Etiketler

Ağır devir var diye nerdeyse alıyordum.

;D Amacınızın ne olduğuna göre belki de gayet doğru bir iş yapmış olurdunuz. Offroad aracı değil bunlar. Dağda bayırda yaylada gezmek için.

Grand Vitarayı sattıktan sonra aldığım Honda Euro Civic ile stabilize yollarda gazlayarak altını vuran ben bu aracı heryere vururdum.
Sonrada pişmanlık.
Belkide almamak daha hayırlı olmuştur. Hondayı aldıktan sonra anladım ki ben artık 4x4 ve ağır deviri olan bir araçtan başka araca binemem.

Civicler çok alçak onunla öyle yerlerde gezilmez. Teriosun altını ise normal kullanımda kolay kolay vurmazsınız, aşırı bozuk yerlerde bazen biraz sürtebilir ama öyle yanlışlıkla olmaz pek.

Sn.ahali Honda asfaltta neredeyse vuruyor.şimdi burada tere ci ye tere satmak ofsait ine düşmeyeyim kendimi Nurullah a arac konusunda birşeyler taslamayayım..Nurullah arkadaşımız.4x4 toplayıp binen biri,bu konuda tecrübe ve diyecek bir kac kelamı var olan arkadaşlardan.Anlaşılıyorki terios a pek dokunmamış.normal şartlarda ağır yol durumları hariç.terios bence sağlamlığı ile de birçok işi haledecek konumdadır.sadece eski kasaların iç hacmi benim için eksik ve vaz geçme sebebimdi.yoksa yok.Ha öyle kilolu ve cüsseli biride değilim ama yinede bana kafi gelmedi.selamlar ve iyi paylaşımlar.

Terios almak için çok düşündüm. Off-Road a meraklı birine göre değil. Ancak şehir içinde karda buzda çamur köy yollarında ihtiyacı olanlar için süper bir araç.
Yani tam olarak belli amaç için alınacak bir araç.

Yeni model
Masrafsız
Az yakar
Gerektiğinde bozuk yollarda ilerler
4 kapı
İstenirse Otomatik

freegraf' Alıntı:
Sn. Arkadaşlar selamlar,bir kac, zamandır.Arazi aracı konusunda epey git gel ler yaşadım. (offroad yapacak değilim en azından şimdi.asfaltın dişina çıkayım dere ,çamur ,bozuk yollarda gideyim amacı ile bir arac yeter.)kararım.pinin ,vitara arasında gidip ,geliyordu.Terios ta ufak ve zayıf gelir diye bakmadım.Ama şimdi bakıyorum.365 günün kaç gününü arazide gecirecem.kac gününü istbulun en yoğun trafik ve park alanlarında gecirecem.Sorusuna ,vergi yakıt vs eklenince neden terios 1.3 olmasın.Üsttelik,2005 ile 2007 arası az kullanılmış, bir rac bana cazip geliyor.bu arada bütcemide zorlamayacak. Durum böyle olunca bu arac bana terios gözüküyor.böylece halim i, anlattım ,sizden olumlu,olumsuz paylaşım ve tecrübeler bekliyorum.Şimdiden hepinize,teşekürler.iyi paylaşımlar.mehmed.
selamlar arkadaşım bende satlık 2004 4x4 terıos dx var orjinal 56000 km. lacivert aracım çok temiz sıfır masraf sürekli kullanım 4x2 bir tuşla 4x4 oluyor arac sürekli 4x4 deği 1.3 vergisi ve yakıtı az arazide kullanılmadı 2.sahibiyim satılık 18000 son fiyatı ilgilenirsen forumda resimleri var. tel.05322471353 murat saygılar

negrowolf' Alıntı:
selamlar arkadaşım bende satlık 2004 4x4 terıos dx var orjinal 56000 km. lacivert aracım çok temiz sıfır masraf sürekli kullanım 4x2 bir tuşla 4x4 oluyor arac sürekli 4x4 deği 1.3 vergisi ve yakıtı az arazide kullanılmadı 2.sahibiyim satılık 18000 son fiyatı ilgilenirsen forumda resimleri var. tel.05322471353 murat saygılar
Murat Bey merhaba, bildiğim kadarıyla tüm terios'lar sürekli 4x4. Sizin aracınızda değişiklik mi sözkonusu? Biraz daha açıklayabilir misiniz?

evet bende sürekli 4 çeker biliyorum.sanırım difransiyal kilit tuşunu 4 çeker tuşu sanıyorsunuz.ayrıca ağir off road yapmayı düşünmeyip ekonomik jipim olsun diyenlere teriosu kesinlikle öneririm.3-4 aydır kullanıyorum çok memnunum.

macit' Alıntı:
evet bende sürekli 4 çeker biliyorum.sanırım difransiyal kilit tuşunu 4 çeker tuşu sanıyorsunuz.ayrıca ağir off road yapmayı düşünmeyip ekonomik jipim olsun diyenlere teriosu kesinlikle öneririm.3-4 aydır kullanıyorum çok memnunum.
dogrudur sürekli dört çekermiş bende sizin söylediğinizgibi dif kilit siztemini dört çeker zannettim.ee bu araç bende yeni yavaş yavaş öğreneceğiz.:smiley:)

Şu an kullandığım araç 2006 Terios SX 4*4 OV.

Şehir içinde eşim ağırlıklı olarak kullanıyor. Yakıtı şehir içinde 100 km'de 9-10 lt arasında. Deneme amaçlı bir off road tecrübesi için Kemerburgaz'a gittiğimde bu açıdan da beklentilerimi karşıladığını anladım.
Yokuşlarda geri kaydırmaması, motorun çabucak ısınması ve genel malzeme kalitesi olarak lüks değil ama bu fiyatlara göre iyi olduğunu söyleyebilirim.

CİNCİN' Alıntı:
Murat Bey merhaba, bildiğim kadarıyla tüm terios'lar sürekli 4x4. Sizin aracınızda değişiklik mi sözkonusu? Biraz daha açıklayabilir misiniz?

yeni nesil teriosların sadece 4x2 olanlarıda mevcut

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR