The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 709
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,695
Ynt: The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010

.

_DSC0198.jpg

_DSC0199.jpg

_DSC0200.jpg

_DSC0201.jpg

_DSC0202.jpg

Etiketler

.

_DSC0203.jpg

_DSC0204.jpg

_DSC0205.jpg

_DSC0206.jpg

_DSC0207.jpg

.

_DSC0208.jpg

_DSC0210.jpg

_DSC0211.jpg

_DSC0215.jpg

_DSC0217.jpg

yol açma ekibi... ;D ;D ;D

_DSC0219.jpg

_DSC0220.jpg

_DSC0222.jpg

_DSC0223.jpg

_DSC0224.jpg

.

_DSC0225.jpg

_DSC0226.jpg

_DSC0227.jpg

_DSC0228.jpg

_DSC0229.jpg

bu arada orman içi geçişlerde erkekler köprü kurarken eşlerinde arabaları sürmeleri ve her türlü riske karşı savaş vermeleride harikaydı doğrusu bir alkışda eşlere bence...... ;D

.

_DSC0235.jpg

_DSC0236.jpg

_DSC0237.jpg

_DSC0238.jpg

_DSC0240.jpg

.

_DSC0241.jpg

_DSC0242.jpg

_DSC0243.jpg

_DSC0244.jpg

_DSC0245.jpg

devamı akşama.....

devamında olanlar...

orman içi köprü kurma...

kaya geçişi....

tekrar ormana dalma ve arabaları çizme....

son olarak "jungle party" ;D ;D ;D

çok zevkli bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

arkadaşlar sizin gps lerde ufak tefek hatalar var.... ;) biz tam sınır boyunca hareket ettik yani sıfır cizgisindeydik...ihlal olmadı hiç ama dediğim gibi gps ler biraz abarttı .....sınır boyunca rezovo deresi solunuzda kaldığı sürece sıkıntı yok amaaaa hani dereyide gecelim derseniz o zaman ihlal etmiş oluruz.... :D ayrıca müsait bir geçiş olursada bir gün deneriz neden olmasın.... ??? ama Bulgarda zorunlu bir istirahat dönemi olabilir.... ;D bu geziden sonra zorluk derecemizi 2.dereceye yükseltiyorum artık.... :eek: bundan sonra kemerburgaz yok...!!! öyle haybeye çamura girmek yok...off-road ruhuna uygun olarak köprü yapabileceğimiz derin su geçişlerinin olacağı parkurlara hazırlanacağız.....arabalarımızda çizik olabilir problem değil o cizikler sizlerin rütbesidir bunu da unutmayalım.... ;D

Sevgili Bülent Abi ve sevgili arkadaşlar,

her bakımdan harika bir gezi yaptık beraberce. Yaptığım geziler arasındaki sıralamada en iyiler arasında yerini aldı. Bu tabiki sizler gibi değerli dostlarla gerçekleşti ve anlam kazandı. Herkese ailem adına en samimi teşekkürlerimizi sunuyorum, sizlerle olmak, seyahat etmek, paylaşmak çok keyifli.
Herkes birşeyler yaptı, kendimi sizin yanınızda boş duruyormuş gibi hissettim, resim çekme, yemek yapma, mangal hazırlama gibi birçok şey hemen yapılıyor, sende şunu yap diyen yok çünkü herkes yapabildiği görevi yapıyor. Sonuç olarak harikasınız.

Fotoğraflar ve video paylaşımları için teşekkürler, bende az var ama zamanla onları ekleyeceğim.

Herşey için tekrar teşekkürler. Sağolun varolun.

Bakkan' Alıntı:
Sevgili Bülent Abi ve sevgili arkadaşlar,

her bakımdan harika bir gezi yaptık beraberce. Yaptığım geziler arasındaki sıralamada en iyiler arasında yerini aldı. Bu tabiki sizler gibi değerli dostlarla gerçekleşti ve anlam kazandı. Herkese ailem adına en samimi teşekkürlerimizi sunuyorum, sizlerle olmak, seyahat etmek, paylaşmak çok keyifli.
Herkes birşeyler yaptı, kendimi sizin yanınızda boş duruyormuş gibi hissettim, resim çekme, yemek yapma, mangal hazırlama gibi birçok şey hemen yapılıyor, sende şunu yap diyen yok çünkü herkes yapabildiği görevi yapıyor. Sonuç olarak harikasınız.

Fotoğraflar ve video paylaşımları için teşekkürler, bende az var ama zamanla onları ekleyeceğim.

Herşey için tekrar teşekkürler. Sağolun varolun.

ne alakası var burakcım.. kopru yapılırken sende az ugrasmadın yanı.... hem ben DURU' yu her gezıde gormek ıstıyorum ıyıkı geldınız. sızınle ve tabıkı tum arkadaslarla olmak cok guzeldı...

çok güzel bir gezi olmuş resimleri zevkle takip ediyorum :smiley:

gerçekten resimler tadımlık olmuş, :D

çok keyifli ve eylenceli olmuş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,972
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler