mertozzy
everything depended on me..!!
Ynt: The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010
abi sen boya falan deneme... bende bir malzeme var.. şimdi kalını gelecek... onu bir deneyeyim... olcayto ilede konuştuk... onu bir deneyeceğz... o olursa boyaya falan gerek yok.. araziye gireceğimiz zaman ben ekibi yollicam.. bütün araçları kaplayacak... gezi bitiminde sökeceğiz hemen... veya dayandığı kadar kalacak.... o yüzden az sabır... malzeme gelsin... çokta ucuz olacak boya vs ye göre....
red34' Alıntı:şimdi gelelim arabaların çizilmesi olayına...evet orman etabı baya sıkıydı hele Beğendik tarafı inanılmazdı ....Cem in inanılmaz gayreti bile bizleri çizilmekten alıkoyamadı.... ;D bende bunun üzerine ufak bir çalışma yaptım ve olayı cözdük gibi....bir arkadaşım tarafından getirilen boya ile sanırım bu işide çözüyoruz...myıs ayında gelecek olan boya önce benim arabada uygulanılacak ve daha sonrada bütün ekibin araclarında denemeye başlanılacak....bu iş biraz zaman alacak ama sonunda cizik derdinden de kurtulacağız daha ne olsun ...
buda team 34 ekibinin bir nebze de olsa ayrıcalıklarından biri olacak .....
abi sen boya falan deneme... bende bir malzeme var.. şimdi kalını gelecek... onu bir deneyeyim... olcayto ilede konuştuk... onu bir deneyeceğz... o olursa boyaya falan gerek yok.. araziye gireceğimiz zaman ben ekibi yollicam.. bütün araçları kaplayacak... gezi bitiminde sökeceğiz hemen... veya dayandığı kadar kalacak.... o yüzden az sabır... malzeme gelsin... çokta ucuz olacak boya vs ye göre....