The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 709
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,913
Ynt: The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010

red34' Alıntı:
şimdi gelelim arabaların çizilmesi olayına... :smiley: evet orman etabı baya sıkıydı hele Beğendik tarafı inanılmazdı ....Cem in inanılmaz gayreti bile bizleri çizilmekten alıkoyamadı.... ;D bende bunun üzerine ufak bir çalışma yaptım ve olayı cözdük gibi....bir arkadaşım tarafından getirilen boya ile sanırım bu işide çözüyoruz...myıs ayında gelecek olan boya önce benim arabada uygulanılacak ve daha sonrada bütün ekibin araclarında denemeye başlanılacak....bu iş biraz zaman alacak ama sonunda cizik derdinden de kurtulacağız daha ne olsun ... :p buda team 34 ekibinin bir nebze de olsa ayrıcalıklarından biri olacak .....

abi sen boya falan deneme... bende bir malzeme var.. şimdi kalını gelecek... onu bir deneyeyim... olcayto ilede konuştuk... onu bir deneyeceğz... o olursa boyaya falan gerek yok.. araziye gireceğimiz zaman ben ekibi yollicam.. bütün araçları kaplayacak... gezi bitiminde sökeceğiz hemen... veya dayandığı kadar kalacak.... o yüzden az sabır... malzeme gelsin... çokta ucuz olacak boya vs ye göre....

Etiketler

red34' Alıntı:
zaten zorluk derecemizi artık 2. dereceye cıkardık..bundan sonra daha sıkı çalışarak en iyi parkurlara gidiyoruz...ve tabiki ben derin çalışmalarıma hemen başladım..elimizde 4 parkurluk gezi hazır vede 5.cisi olan batı karadeniz parkuru üstünde de çalışıyorum daha ne olsun yaw.... ;) ayrıca bütün ekibin yol disiplini ve beraberlik disiplinide en üst seviyede idi ...acaba bunu kac kişi başarabilmiş bu güne kadar... ???

dün akşam youtube da bolca video seyrettim... kaya tırnamışlarını özellikler... bu tip yeler var mı abi?? bu tip yerleri araştıralım... ama bütün araçlarda kilit olması lazım.. kiltisiz tırmanma şansımız yok gibi duruyor... bu konuyuda inceleyip irdeleyelim.... ;) ;)

kaya tırmanışaları için baya değişik araclar lazım Mert....öncelikle arac hafif olacak yani boşaltılması lazım bizim yapacağımız tırmanışlar için öncelikli olarak aracların taban kısmının korumaya alınması gerek ilk şart bu bence daha sonrasına bakacağız tabiki...kaya tırmanışları içinde iç anadolu ve toroslar da uygun yerler var ama oralar için bize zaman lazım ve takımlarımızı ve yedek parçalarımızı hazırlamamız lazım ve artı yedek lastikler bence zaman içinde bunları hallederiz merak etme ama illa kaya diyorsan uludağ ne güne duruyor.... ;) zirve baya eğlenceli ......

senin malzemeyide deneriz tabiki neden olmasın herşey team 34 için değilmi... ;)

abi sana linkleri bir ara göndereyim seyret... en azından benim arabanın aynısıyla yapıyor herifler.. bahsettiğimde devasa kaya tırmanışları değil aslında... belkide yanlış telaffuz ettim ;) ;)

red34' Alıntı:
senin malzemeyide deneriz tabiki neden olmasın herşey team 34 için değilmi... ;)

aynen.. bu arada sanırım yarın öbür gün logo makyajını yapacağım... altına yazılacak yazıyıda buldum giibi bişi.. ama bu sefer gerçek süpriz olsun.. ;D ;D

yolla canım bi bakalım....

red34' Alıntı:
şimdi gelelim arabaların çizilmesi olayına... :smiley: evet orman etabı baya sıkıydı hele Beğendik tarafı inanılmazdı ....Cem in inanılmaz gayreti bile bizleri çizilmekten alıkoyamadı.... ;D bende bunun üzerine ufak bir çalışma yaptım ve olayı cözdük gibi....bir arkadaşım tarafından getirilen boya ile sanırım bu işide çözüyoruz...myıs ayında gelecek olan boya önce benim arabada uygulanılacak ve daha sonrada bütün ekibin araclarında denemeye başlanılacak....bu iş biraz zaman alacak ama sonunda cizik derdinden de kurtulacağız daha ne olsun ... :p buda team 34 ekibinin bir nebze de olsa ayrıcalıklarından biri olacak .....

Bülent Abi;
Nissan'ın geliştirdiği ve yeni araçlarında uygulamaya koyacağı, nano teknoloji bir boya var, araç çizildiğinde çizik kısmı boya kendisini onarıyor... Böyle bir boyamı acaba bu?

onmu bilmiyorum Sinan.... boya amerika dan gelecek ve özel üretim gelsin bir bakacağım özelliklerinide o zaman söyleyebilirim ama kısacası cizilmelere karşı dayanıklı bir boya olacak......

Yaw şimdi bakma fırsatı buldum.
Çok güzel aksiyon olmuş çoookkk :smiley:

red34' Alıntı:
onmu bilmiyorum Sinan.... boya amerika dan gelecek ve özel üretim gelsin bir bakacağım özelliklerinide o zaman söyleyebilirim ama kısacası cizilmelere karşı dayanıklı bir boya olacak......

bulent abı ferrarıre atılan seramık boya tarcımı boya seramı ısıylan atılıyor galıba seyretmıstım natıonal kanalında

...

DSC07777.jpg

DSC07778.jpg

DSC07779.jpg

DSC07780.jpg

DSC07781.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,585
Kayıtlı Üye Sayımız
166,894
Kaydolan Son Üyemiz
Abayda_Rap

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR